Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θα πάρουν τα έσοδα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό οι παίκτες της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι αρχηγοί της ΑΕΚ άκουσαν από επίσημα χείλη ότι θα πάρουν κάποια από τα χρήματα που τους οφείλονται αφού η διοίκηση θα διαθέσει όλα τα έσοδα των αγώνων με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό γι΄αυτό το σκοπό.

Η συνάντηση των αρχηγών της Ένωσης με τον Ηλία Μπουσιάνο έφερε αποτέλεσμα αφού οι παίκτες δεν άκουσαν αόριστες υποσχέσεις.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αφού τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που κάνουν τους είπε ότι τα έσοδα των δύο σημαντικών αγώνων με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα πάνε εξ ολοκλήρου στους παίκτες.

“Δεν θα σας πω για το αν θα έρθει ο Βιντιάδης και αν θα μπει στην ομάδα. Δεν έχει κλείσει το θέμα, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό. Δεν ξέρουμε αν και πότε θα μπει στην ομάδα. Ξέρω πως είναι σοβαρός άνθρωπος. Εκείνο που μπορούμε ως διοίκηση να δεσμευτούμε, είναι πως τα έσοδα από τις εισπράξεις στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, θα πάνε σε εσάς. Αύριο θα μπει ένα μικρό ποσό, που είναι από τις εισπράξεις του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Είναι όμως ένα πολύ μικρό ποσό και κυρίως προορίζεται για τους νεαρούς παίκτες. Έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Έχετε καταφέρει να κάνετε και πάλι τον κόσμο να αγαπήσει την ομάδα. Και αυτό ο κόσμος το εκτιμά. Και εσείς όμως να ξέρετε πως ανεβάζετε τις μετοχές σας, παίζοντας στην ΑΕΚ. Αυτό να μεταφέρετε και στα νεότερα παιδιά. Είμαστε όλοι εδώ για να προσπαθούμε για το καλό της ομάδας.”

Οι αρχηγοί από την πλευρά τους τόνισαν: “Εμείς αυτό που θέλουμε, είναι να είναι καλά η ομάδα. Και τότε είμαστε και εμείς καλά. Είναι τιμή μας που παίζουμε για την ΑΕΚ και το ξέρετε. Πρέπει όμως να δοθεί και ένα οικονομικό κίνητρο, γιατί είναι σημαντικό. Ειδικά για τα νέα παιδιά, που αντιμετωπίζουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε