Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Θα προχωρήσει το deal με Βιντιάδη-Χάρις”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ και των Supporters, Γιώργος Γρυσμπολάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα προχωρήσει το θέμα της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Ο κ. Γρυσμπολάκης μίλησε στον “NovaΣπορ fm 94,6” για την αλλαγή προπονητή, την αποχώρηση του Θωμά Μαύρου από την προεδρία αλλά και τις ανησυχίες των οπαδών για Βιντιάδη και Χάρις.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Γρυσμπολάκη στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-Για την απόφαση αλλαγής προπονητή:
«Όταν έχει πέντε παιχνίδια χωρίς έναν βαθμό κάτι πρέπει να κάνεις. Θα βρούμε και προπονητή. Υπάρχουν. Εάν δεν βρούμε θα καθίσει ο Μανώλης Παπαδόπουλος».

-για την προσέγγιση στον Χάβο και τις πληροφορίες που τον θέτουν φαβορί στην κούρσα διαδοχής του Βλάχου:
«Ο Μάκης Χάβος γνωρίζει την ΑΕΚ. Δεν έχω πληροφορηθεί σε ποιο στάδιο είναι οι συζητήσεις».

-για την παραίτηση του Μαύρου:
«Εγώ μεγάλωσα με τον Μαύρο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που δεν τον ξέρω. Δεν είπε κανείς ότι δεν θέλουμε τον Μαύρο ή να φύγει ο Μαύρος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ειχαμε ενότητα. Τώρα πρέπει να την ξαναβρούμε. Όταν κάνεις κάτι έχει σωστά και λάθη. Και εμένα με κατηγορούν ότι έδιωξα τον Μαύρο. Ποτέ δεν έδιωξα τον Μαύρο. Εγώ θα του έλεγα να μην παραιτηθεί και να μείνει στην ΑΕΚ γιατί τον χρειαζόμαστε».

-για τις ανησυχίες των οπαδών για το θέμα Χάρις – Βιντιάδη:
«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι θετικά τα πράγματα. Είναι σοβαρός και αξιόλογος ο κύριος Βιντιάδης. Ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή είπε ότι σε 60 ημέρες θα σας απαντήσουμε. Είναι ένα μεγάλο deal και κατά τη γνώμη μου είναι και μικρός ο χρόνος. Ψάχνουν και βαθιά το θέμα. Αν θέλετε την άποψη μου θα προχωρήσει.

-Για το πόσο μπορεί να αντέξει οικονομικά η ΑΕΚ:
«Τα ταμειακά διαθέσιμα είναι λίγα. Τέλος Οκτώβρη; Λίγα… Οι λύσεις σε αυτό θα πρέπει να βρεθούν σύντομα»

Ψάχνει επειγόντως προπονητή η ΑΕΚ – Φαβορί ο Χάβος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε