Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για τον σαββατιάτικο τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο και όχι μόνο. Φετφατζίδης: “Να παίξω και να σκοράρω”. Μαρκάνο: “Δεν ξέρω αν θα μείνω”.

Ο Νταβίντ Φουστέρ στο πλαίσιο της Media day, υποστήριξε: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι τελικός και έχει ιδιαιτερότητες. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι θέλουμε την νίκη και το τρόπαιο και είμαστε έτοιμοι για να το διεκδικήσουμε. Το ποδόσφαιρο αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Το ξέρουμε καλά, και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% για τον τίτλο.

Είναι πολύ σημαντικό να αποχαιρετήσει το Ολυμπιακό με ένα τίτλο. Όλοι θέλουμε τον τίτλο. Και εμείς οι παίκτες και οι οπαδοί. Θέλουμε το νταμπλ», κατέληξε ο Ισπανός”.

Φετφατζίδης: “Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη μέσα στο γήπεδο. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα κάνω ότι μπορώ στον τελικό για να μπει το γκολ. Ο Ατρόμητος έχει ποιοτικούς παίκτες και φυσικά δύο δικούς μας τον Μήτρογλου και τον Τάτο. Θα την αξιοποιήσω την ευκαιρία. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή όμως καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν”

Για την εθνική σχολίασε: “Θα περιμένω την κλήση από τον κ.Σάντος”.

Μαρκάνο: “Είναι σημαντικό ματς. Όλοι θέλουμε το νταμπλ. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε προετοιμαστεί μια εβδομάδα για να το κατακτήσουμε. Περιμένω μια ωραία ατμόσφαιρα. Καλό που θα είναι και οι οπαδοί μας. Θα υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα. Είναι καλό που θα είναι και οι οπαδοί στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι ένας ωραίος τελικός”.

Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα, τόνισε: “Δεν το ξέρω τι θα γίνει”.

Από την πλευρά του ο Ποτουρίδης τόνισε: «Είναι ένας μεγάλος τελικός κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει δείξει πολλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω στο τέλος να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι ο νικητής. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά για να το ευχαριστηθούν όλοι. Σ’ έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί».

Όσον αφορά τον Μπάλαρζ Μέγιερι, ο Ούγγρος τερματοφύλακας δήλωσε: «Γιατί να μην θέλω να μείνω, να κάνω άλλη μια καλή σεζόν και να κατακτήσουμε τίτλους».

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Αυτά τα παιχνίδια τα περιμένεις πώς και πώς. Κρίνουν έναν τίτλο», είπε και σχετικά με τις πληροφορίες που φέρνουν τον Κάρολ να αγωνίζεται βασικός δήλωσε: «Είναι έτσι η θέση του τερματοφύλακα και φυσικά πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις του προπονητή. Δεν συμβαίνει τίποτα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε