Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Θα τα δώσουμε όλα στην πρεμιέρα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το σημαντικότερο ματς, μέχρι το επόμενο, για την Εθνική ομάδα είναι αυτό κόντρα στην Νότια Κορέα. Οι παίκτες δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού.

Στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, ο Γιώργος Σαμαράς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησαν για την πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ.

Σαμαράς: “Γνωρίζω τους παίκτες της Νότιας Κορέας. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει πάρα πολλά βίντεο για τον αντίπαλό μας και γνωρίζουμε πολύ καλά όλους τους παίκτες. 

Στον Κι όντως του έκανα πλάκα. Όταν ανακοίνωσε στην ομάδα ότι θα είναι στην αποστολή όλοι των χειροκρότησαν εγώ του γύρισα το κεφάλι και του είπα ότι από δω και πέρα είμαστε εχθροί. Είναι εξαιρετικός παίκτης, εξαιρετικός χαρακτήρας. 

Αγωνίζομαι πάντα για τη νίκη, δεν μπαίνω για να πάρω ένα βαθμό. Η νοοτροπία μου είναι να κερδίζω αγώνες. Αν θα μας κάνει ο βαθμός, αυτό δεν μπορείς να το γνωρίζεις, δεν ξέρεις τι θα γίνει. Το σημαντικό είναι να μπεις με νοοτροπία να κερδίσεις το παιχνίδι γιατί αν πας για δύο αποτελέσματα μπορεί και να χάσεις.

Γνωρίζουμε καλά την ομάδα μας αλλά και τον αντίπαλο. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να είμαστε 100% αφοσιωμένοι για την νίκη.

Ο Παρκ είναι ένας παίκτης που ότι και να πω εγώ θα είναι λίγο. Παίζει σε υψηλό επίπεδο, χρόνια τώρα. Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά και ποιους πρέπει να προσέξουμε περισσότερο. Είναι μία ομάδα που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά και ξέρει να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε όλους τους παίκτες. Δεν θα είναι ανοιχτό παιχνίδι και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Είναι το πρώτο ματς και άμα χάσεις οι πιθανότητες πρόκρισης λιγοστεύουν πάρα πολύ. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Η Κορέα είναι σίγουρα ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο. Δουλεύει πολύ καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Αυτό είναι το κλειδί τους, η ομαδικότητα. Όμως και εμείς μέσα από την ομαδικότητα προσπαθούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Γι’ αυτό είπα ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι γιατί θα είναι αντίπαλες δύο όμοιες ομάδες.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Πιστεύω ότι πριν από ένα τόσο δύσκολο ματς είναι λογικό όλοι να το σκεφτόμαστε, να έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση για να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο που θέλουμε όλοι μας.

Σίγουρα με την Κορέα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεκινήσουμε με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά δεν ξέρει κανείς πως μπορεί να κυλήσει ένα παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά με ένα ματς δεν τελειώνει τίποτα.

Σίγουρα αυτό το παιχνίδι μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Θα παίξουν ρόλο η δύναμη, η αποφασιστικότητα και το πάθος και πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει αυτά τα στοιχεία για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. 

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, βίντεο, όλα τα νέα της Εθνικής από τον απεσταλμένο του NewsIt, Θωμά Αγγέλου και το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη, στην ειδική σελίδα του Μουντιάλ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε