Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Θα το πάρει ξανά ο Ολυμπιακός”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την άποψη πως η κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος θα παραμείνει “ερυθρόλευκη” εξέφρασε ο Κώστας Καπετάνος, που αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για της πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη:
“Μετά από πολύ καιρό, μεταγράφηκα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στον ένα μήνα και που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω αυτό το κλίμα να μας βγει και στο γήπεδο. Σκοπός μου είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα”.
Για το αν θεωρεί τη φετινή χρονιά στον Άρη, σαν ευκαιρία καριέρας:
“Ναι, όταν πήγα στο Βόλο και πετύχαμε την άνοδο, έκανα μια πολύ καλή χρονιά και πήρα μεταγραφή στον Άρη. Μέσα από τη δουλειά, ελπίζω να μου βγουν τα παιχνίδια και να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου από εδώ και πέρα”.
Για τις αλλαγές που έκανε ο Σάκης Τσιώλης:
“Η φιλοσοφία του Άρη το τελευταίο εξάμηνο έχει αλλάξει. Πλέον έχουμε πιο πολλούς Έλληνες και παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Θέλουμε αυτό το σχέδιο να μας βγει σε καλό και να το ακολουθήσουν κι άλλοι”.
Για τη θέση που θα αγωνίζεται φέτος:
“Ο προπονητής με έχει βάλει στα κεντρικά χαφ, έχω μάθει τη θέση και εκεί θέλω να αγωνίζομαι”.
Για τους φετινούς στόχους της ομάδας:
“Μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, κάθε χρόνο έχει μεγάλους στόχους. Φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι, να μπούμε δηλαδή στα πλέι οφ και να τα πάμε καλά στο θεσμό του Κυπέλλου”.
Για το αν η ομάδα χρειάζεται αμυντικό και επιθετικό:
“Καλοδεχούμενος όποιος έρθει, αρκεί να είναι έτοιμος. Όλοι δουλεύουμε σκληρά και αν είναι να έρθει κάποιος να έρθει έτοιμος για να βοηθήσει άμεσα. Οι Τσέζαρεκ και Παπαζαχαρίας που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις πάνω αξίζουν να παίζουν”.
Για τους συμπαίκτες του στο χώρο της μεσαίας γραμμής:
“Όσο καλύτερους συμπαίκτες έχεις, τόσο καλύτερα παίζεις. Μπροστά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα μια ποδοσφαιριστές όπως ο Καστίγιο, ο Σολτάνι, ο Τόχα κ.α. και αν καταφέρουμε να δέσουμε μεταξύ μας θα κάνουμε πολύ καλή χρονιά”.
Για την Εθνική:
“Κάθε ποδοσφαιριστής έχει στόχο την Εθνική από τη στιγμή που ο Σάντος δίνει ευκαιρίες και αν πάω καλά ίσως πάρω μία κι εγώ. Αυτό είναι κίνητρο για όλους μας. Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας”.
Για το φετινό πρωτάθλημα:
“Όλες οι ομάδες δεν κινήθηκαν δυνατά. Αλλά θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ποιότητα σε όλες τις ομάδες. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει και φέτος η κορυφή. Ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι πρωταθλητής, από εκεί και πέρα όλες οι άλλες ομάδες είναι πολύ δυνατές και θα μάχονται μέχρι το τέλος”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε