Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θέλει Άρη ο Τσιώλης αλλά το καλοκαίρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σάκης Τσιώλης επιθυμεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” αλλά όχι τώρα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου μένει πιστός στη δέσμευση του προς τους οπαδούς και θα αρνηθεί την πρόταση του Άρη.

Με δηλώσεις του στον Sentra ο Σάκης Τσιώλης επιβεβαίωσε το αρχικό “όχι” στον πρόεδρο του Άρη αλλά άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν.

“Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά όταν ο Αρης σου κάνει επίσημη πρόταση για συνεργασία. Εχω εντυπωσιαστεί με τον κ. Αθανασιάδη. Θα έχουμε μια τηλεφωνική συνομιλία το μεσημέρι για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Είπα και την προηγούμενη φορά ότι έχω ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν θέλω για 4-5 ματς να αναλάβω άλλη ομάδα. Θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους του Αρη για τη νέα σεζόν. Εχω προγραμματίσει κάποια πράγματα για τώρα, κάποια σεμινάρια που με έχουν καλέσει κτλ. και θα κλείσω μ’ αυτόν τον τρόπο τη σεζόν.

Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ο Αρης, θα συζητήσω με τον πρόεδρο, όμως επιθυμία μου είναι να μην εργαστώ από τώρα. Νομίζω ότι προτεραιότητά μου είναι ο Αρης. Βλέπω και την επιθυμία του κόσμου που είναι η μεγάλη του δύναμη. Θα ήταν τιμή να εργαστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε