Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θέλει Φετφατζίδη η Βέρντερ – Τα… γυρνάει ο Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τον νεαρό μέσο του Ολυμπιακού αλλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα της Βρέμης, την ώρα που ο Κέβιν Μιραλάς φαίνεται να αλλάζει διάθεση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Άνθρωπος της Βέρντερ έχει παρακολουθήσει τον Φετφατζίδη σε περισσότερα από πέντε παιχνίδια φέτος, Ειδικά με την φανέλα της εθνικής ομάδας, και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον έπειτα από το “σκάουτινγκ”. Σε βαθμό που μια πρόταση απόκτησης του, να μην είναι πια και τόσο μεγάλη έκπληξη.

Για το θέμα έγραφε η γερμανική έκδοση της ιστοσελίδας “goal.com”. Και μαζί με τον Φέτφα πρόσθετε στους στόχους της Βέρντερ και τους Εκίτσι (Νυρεμβέργη), Κράνιτσαρ (Τότεναμ), ενώ για τον Παπασταθόπουλο αναφορά έκανε η “Bild”.

 
Εννοείτε πως οι Έλληνες παίκτες απολαμβάνουν ιδιαίτερης εκτίμησης στη Γερμανία. Και πια το δεδικασμένο του Κυριάκου Παπαδόπουλου δίνει ισχυρό κίνητρο στις ομάδες της Μπουντεσλίγκα να κοιτάξουν πιο προσεκτικά και παίκτες νεότερους σε ηλικία.
 
Ανατροπή σκηνικού υπάρχει τις από χθες στην υπόθεση παραμονής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, επιθυμία που έκανε γνωστή τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στου Ρέντη.
 
Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει και είπε χθες σε ανθρώπους της ομάδας ότι «εγώ θέλω να μείνω», ενώ στην προπόνηση υπογράμμισε σε συμπαίκτες του: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εγώ εδώ θέλω να είμαι». Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Πειραϊκή ΠΑΕ τόνιζαν: «Ήμασταν από την πρώτη στιγμή πολύ θετικοί στο να υπάρξει μια συμφωνία. Ίσως ο Κέβιν επηρεάζεται αρνητικά από τον μάνατζέρ του, ίσως έχει παρασυρθεί από τη φετινή χρονιά, ωστόσο είναι καλός παίκτης. Έχει χρόνο να σκεφτεί πιο ώριμα και να αποδεχθεί το συμβόλαιό του. Για μας το θέμα είναι λήξαν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε