Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θέλει για αντι-Ζιλμπέρτο τον Ραλφ ο Παναθηναϊκός

Μετά τις αποχωρήσεις φαίνεται ότι ήρθε η ώρα των αφίξεων για τους πράσινους που ψάχνουν τον αμυντικό μέσο ο οποίος θα μπορέσει να… φορέσει τα παπούτσια του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος Ραλφ βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο 27χρονος μέσος της Κορίνθιανς φαντάζει ιδανική λύση αφού τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του καθιστούν τη μετεγγραφήυ αρκετά προσιτή.

Ο μάνατζερ του Ραλφ Ντε Σόουζα Τέλες, άλισον Κόστα μίλησε στην Εξέδρα και επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό:

“Ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Κοιτάζει εδώ και καιρό τον Ραλφ, μου είπαν ότι τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτό είναι φανταστικό για τον ίδιο. Όλοι ξέρουν εδώ στη Βραζιλία τον Σίλβα και πραγματικά είναι ποδοσφαιριστής-υπόδειγμα.

Ο πελάτης μου φυσικά και είναι ενήμερος για τον Παναθηναϊκό, αφού μίλησε πάλι άνθρωπος της ομάδας μαζί μου, πριν από δύο ημέρες. Με ρώτησαν για τον Ραλφ. Ήθελαν να μάθουν για τα χρήματα τα οποία ζητάει η Κορίνθιανς. Τους είπα ότι έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να μιλήσουν με την ομάδα για να ξεκαθαρίσουν».
Μίλησα πρόσφατα με τον προπονητής της Κορίνθιανς, Άλντισον Μπατίστα και μου είπε ότι τον υπολογίζει. Τώρα αν πληρώσει ο Παναθηναϊκός, θα τον πάρει. Η ομάδα του Ραλφ έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν θα έλεγε “όχι” σε μια πιθανή πρόταση.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε