Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θέλει Κορδέρο και Ταμούδο ο Χιμένεθ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ με τον Ισπανό τεχνικό να έχει καταλήξει στους παίκτες που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ. Δοκιμάζονται Αντρέου και Γεωργίου.

Σχετικά με την θέση του μέσου ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρεί πως ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο μποεί να καλύψει το κενό που άφησαν οι Ντιόπ και Μίτσελ. Ο 24χρονος μέσος της Χέρεθ είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό της ΑΕΚ στην δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης πριν μετακομίσει στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Νταβίντ Ματέος.
 
Ωστόσο η περίπτωση του Κορδέρο δεν είναι εύκολη καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013 και η Χερέθ τον πουλάει μέ ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, με τους ανθρώπους της “Ένωσης” να κάνουν προσπάθειες ώστε να μειωθούν οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας.
 
Παράλληλα ο Χιμένεθ ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχύσει και την επιθετική του γραμμή και σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal” έχει καταλήξει στον Ραούλ Ταμούδο. Ο 34χρονος πρώην άσος της Εσπανιόλ, έμεινε ελεύθερος από την Σοσιεδάδ και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τον Χιμένεθ να καταβάλει προσπάθειες για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Δοκιμάζονται Αντρέου και Γεωργίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε