Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θέλει λεφτά για τον Σκόκο η Νιούελς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το ποσό των 200.000 ευρώ ζητάει από την ΑΕΚ η Νιούελς Όλντ Μπόις καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή υπήρχε ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη. Νέα πρόταση στον Λυμπερόπουλο. Τελειώνει ο Γιάχιτς.

 
Νέα πρόταση της ΑΕΚ στον Λυμπερόπουλο

Μπορεί ο Νάτσο Σκόκο να ήρθε στην Ελλάδα από την Πούμας, όμως η προηγούμενη του ομάδα, η Νιούελς είναι αυτή που ζητάει το 5% για την μεταγραφή του Αργεντινού στην Αλ Αίν, επικαλούμενη ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη.

 
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα «impulsonegocios.com» αναφέροντας πως “η Νιούελς περιμένει ότι θα εισπράξει προσεχώς περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια από τις μεταγραφές δυο παλιών της παικτών: Του Σκόκο, από την ΑΕΚ στην Αλ Αΐν (που ολοκληρώθηκε ήδη) και του Ανσάλντι, από τη Ρούμπιν Καζάν σε κάποια εκ των Ρόμα, Μίλαν και Γιουβέντους που φέρονται να τον διεκδικούν”.
 
Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο σύλλογος από την Αργεντινή δικαιούται ένα ποσοστό 5%, δηλαδή, περίπου 200.000 ευρώ και πλέον απομένει η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε