Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θέλει να “δέσει” τον Κυριάκο ο Ολυμπιακός

Συνάντηση με τον πατέρα του Κυριάκου είχαν άνθρωποι του Ολυμπιακού
Συνάντηση με τον πατέρα του Κυριάκου είχαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι θορυβήθηκαν από το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και επισπεύδουν τις διαδικασίες για ανανέωση του συμβολαίου του. Ομιλία Μπάντοβιτς στους παίκτες.

Ο πατέρας του παίκτη πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού χωρίς όμως να προκύψει κάτι χειροπιαστό. 

Ουσιαστικά οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για να τα ξαναπούν με την πρόθεση των ερυθρόλευκων να είναι η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του 18χρονου που λήγει το 2011.

Αν πάντως έρθει κάποια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Μπάντοβιτς: Ενωμένοι για την πρωτιά στα πλέι οφ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής στέλνοντας μήνυμα ενότητας ενόψει των κρίσιμων αγώνων στα πλέι οφ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

” Γνωρίζετε ότι όλοι έχετε αγωνιστεί αφού δεν στηριζόμαστε σε συγκεκριμένους παίκτες. Θέλω να δουλεύουμε συστηματικά για πετύχουμε το στόχο. Πρέπει να είμαστε ομάδα, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουμε να πάμε πουθενά” τόνισε ο Μπάντοβιτς στους παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε