Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θέλει να μείνει ο Κουίνσι – Τρέχει να…προλάβει ο Φορναρόλι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός – μαζί με τον μάνατζέρ του – προσπαθεί να πιέσει τη διοίκηση της Αλ Σαντ να ρίξει τις απαιτήσεις της για να μείνει στους “πράσινους”. Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού καταβάλει προσπάθεια ώστε ο Μπρούνο Φορναρόλι να μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην Μάδεργουελ

Η πλευρά του Κουίνσι προσπαθεί να κρατήσει… γέφυρες επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό, αφού πρόθεσή του παίκτη είναι να παραμείνει στους “πράσινους”. Ωστόσο, το πρόβλημα που υπάρχει είναι οι υπερβολικές απαιτήσεις του συλλόγου από το Κατάρ.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν πως το τελευταίο διήμερο υπήρξε σειρά επαφών με την Αλ Σαντ, προκειμένου να δεχθεί την πρόταση που είχε καταθέσει προ ημερών ο Παναθηναϊκός και να φέρει τις δύο ομάδες σε νέων κύκλο διαπραγματεύσεων για την υπόθεσή του.

“Τρέχει” ο Φορναρόλι

Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού καταβάλει προσπάθεια ώστε ο Μπρούνο Φορναρόλι να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τους αγώνες με την Μάδεργουελ. Κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο αφού ο Ουρουγουανός χρειάζεται πρώτα να χάσει κάποια κιλά.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης προκειμένου να επισπευστεί η επιστροφή του Φορναρόλι στη δράση. Αν όλα πάνε καλά τότε δεν αποκλείεται ο νεοαποκτηθείς επιθετικός να βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την Σκωτία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε