Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θέλει να τη βάλει από… κάτω – Ολυμπιακός-Εφές (21.45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η βαριά ήττα πριν από ένα μήνα στην Πόλη ήταν το πρώτο καμπανάκι για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, ακολούθησε το δεύτερο από τη Ζαλγκίρις και από τότε όλα άλλαξαν.

Ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί από τις 25 Οκτωβρίου όταν η Ζαλγκίρις έκανε… πάρτι μέσα στο ΣΕΦ. Από τότε μπορεί να έχει περάσει λιγότερος από ένας μήνας, όμως μοιάζει μία… αιωνιότητα για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Ντόρσεϊ έφυγε, ο Πάουελ ήρθε και οι παίκτες του Μπαρτζώκα έχουν θυμηθεί τον περυσινό τους εαυτό. Νίκες επί Τσεντεβίτα στο ΣΕΦ και εκτός έδρας επί της Αρμάνι και της Κάχα Λαμποράλ, ενώ στο πρωτάθλημα κάνουν περίπατο.

Τώρα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη ρεβάνς από την Αναντολού Εφές που τους είχε συντρίψει με 98-72. Αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να νικήσει έστω και με ένα πόντο διαφορά θα ξεπεράσει στη βαθμολογία τους Τούρκους και θα βάλει πλώρη ακόμη και για την πρώτη θέση του ομίλου.

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Μπαρτζώκας που δεν θέλει να σκέφτεται την παράδοση η οποία θέλει τους Τούρκους να φεύγουν νικητές στις 5 από τις 9 φορές που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

21.45 Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές
21.45 Αρμάνι – Τσεντεβίτα

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

19.45 Ζαλγκίρις Κάουνς – Κάχα Λαμποράλ

Η βαθμολογία

1. Ζαλγκίρις 5-1
2. Αναντολού Εφές 4-2
3. Ολυμπιακός 4-2
4. Αρμάνι 2-4
5. Τσεντεβίτα 2-4
6. Κάχα Λαμποράλ 1-5

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε