Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Θέλει τον Πιζάρο ο Μαρινάκης”!

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Τζιανπάολο Μοντάλι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νταβίντ Πιζάρο, ωστόσο συνέστησε υπομονή μέχρι να γίνουν οι συναντήσεις με τους νέους ιδιοκτήτες των “τζιαλορόσι”.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο Μοντάλι είπε:

Για τη μεταγραφή του Πισάρο:
«Πρέπει να περιμένουμε. Σαφή απάντηση ούτε εγώ μπορώ να δώσω, ειλικρινά. Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει χρόνος και όχι μεγάλη βιασύνη. Εξάλλου, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου. Εκείνοι θα αποφασίσουν για όλα»

Για το αν έχει μιλήσει με τον Χιλιανό:
«Όχι ακόμα. Δεν έχουμε μιλήσει γιατί υπήρχαν αγώνες και δεν υπήρχε λόγος βιασύνης. Και φυσικά, όπως σας είπα, πρέπει να έχουν λόγο σε όλα και οι νέοι ιδιοκτήτες».

Για της δηλώσεις του Πισάρο, ότι θέλει να μείνει στη Ρόμα:
«Ναι, ξέρω ότι υπάρχουν αυτές οι δηλώσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι ο Νταβίντ είναι ένα πάρα πολύ σωστό άτομο. Να το έχει στο μυαλό σας αυτό».

Για την επιθυμία του Μαρινάκη να τον αποκτήσει:
«Ναι, το γνωρίζω. Και πώς να μην έχει μια τέτοια επιθυμία ο κ.Μαρινάκης από τη στιγμή που μιλάμε για έναν πραγματικά φανταστικό ποδοσφαιριστή».

Για το πόσο ρεαλιστικό είναι να γίνει η μεταγραφή:
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πιθανότητες. Δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα. Είναι παίκτης της Ρόμα. Περιμένουμε τις συναντήσεις με τους νέου ιδιοκτήτες όπου θα καθοριστούν τα πάντα, και για τον Πισάρο. Πρέπει να κάνετε κι εσείς και ο Ολυμπιακός υπομονή για τον Νταβίντ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε