Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θέλει Τσάβες ο Ολυμπιακός – Απομακρύνεται του Φάρνερουντ

Θέλει Τσάβες ο Ολυμπιακός – Απομακρύνεται του Φάρνερουντ

Το όνομα του Κριστιάν Τσάβες φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, την ίδια ώρα που μένει πίσω περίπτωση του Αλεξάντερ Φάρνερουντ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Κρίστιαν Τσάβες είναι ο παίκτης για τον οποίο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ανάψει το. πράσινο φως προκειμένου να γίνουν συζητήσεις για την απόκτησή του από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικιός δείχνει να θέλει να κάνει το άλμα στην Ευρώπη και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τονίζουν ωστόσο πως δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ποσό πάνω από 2.500.000 ευρώ για να τον φέρουν στο μεγάλο λιμάνι.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες φαίνεται να επιστρέφουν στη λύση Μασάδο της Τουλούζ για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε περίπτωση που ο γαλλικός σύλλογος δεν ζητήσει πάνω από 2.000.000 ευρώ τότε το πιθανότερο είναι πως το “φλερτ” μηνών με καταλήξει σε γάμο.

Σε συμφωνία όμως δεν φαίνεται να έρχονται οι “ερυθρόλευκοι” -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με τον Αλεξάντερ Φάρνερουντ, με τα 4.000.000 ευρώ που φέρεται να τον κοστολογεί η Γιουνγκ Μπόις να είναι ποσό απαγορευτικό για οποιαδήποτε προσέγγιση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε