Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θέλει βελτίωση αλλά “βλέπει” κορυφή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κέρκυρα ήταν κατώτερη των περιστάσεων, αλλά οι “πράσινοι” πήραν έστω και έτσι το “τρίποντο” και με νίκες στα εξ αναβολής παιχνίδια μπορούν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Έρχεται… δύσκολο πρόγραμμα.

Οι παίκτες του “τριφυλλιού”, μπορεί να μην έπεισαν με την εμφάνισή τους απέναντι στην Κέρκυρα, πήραν όμως τους τρεις βαθμούς και σε συνδυασμό με την “γκέλα” του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας έχουν ξανά την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή αν συνεχίσουν νικηφόρα και πάρουν τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα μέσα του μήνα.

 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν πως με ανάλογη απόδοση η ομάδα του θα αντιμετωπίσει προβλήματα στον… φορτωμένο με συνεχή ματς Ιανουάριο (άλλα έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος του μήνα).
 
Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα δίνει αγώνα ανά τρεις ημέρες και καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.
 
Πέρα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος (συμπεριλαμβανομένων και των εξ αναβολής αγώνων με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό), οι “πράσινοι” έχουν και το Κύπελλο, αφού την Τετάρτη αναμετρώνται στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε