Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Θέλω να μείνω άλλα 10 χρόνια στην Τσέλσι”

ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και να παραμείνει “πιστός” στην ομάδα της καρδιάς του.

“Το να επιβιώσεις στην ίδια ομάδα για 24 ολόλκηρα χρόνια είναι ένα θαύμα. Δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην Ιταλία. Αν τα αποτελέσματα μας είναι αντίστοιχα με τα περσινά και παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο για τα επόμενα δυο χρόνια, δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην με κρατήσουν για τα επόμενα 10 χρόνια”, είπε ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από την παραμονή του στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Παρά τα φετινά αποτελέσματα, ο Κάρλο Αντσελότι δηλώνει αισιόδοξος: “Ξέρω ότι ο κόσμος θα πεί οτι ο στόχος μου δεν είναι ρεαλιστικός, μετά τα φετινά αποτελέσματα, αλλά δε συμφωνώ. Η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο της και η αισιοδοξία έχει επανέλθει στις προπονήσεις”, τόνισε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι αν χρειαστεί περισσότερη… έμπνευση στην ζωή του δεν έχει παρά να κοιτάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. “Είναι φανταστικό παράδειγμα για κάθε προπονητή. Δεν έχασε ποτέ την ικανότητα να διευθύνει μια ομάδα, δεν έχασε ποτέ τον τρόπο έκφρασης του και το πάθος του”, κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε