Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

“Θέλουμε τη νίκη για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Λένι Ούκιτς μίλησε στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας για το παιχνίδι με την Καντού και τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρώτη του νίκη στην φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Αυτό το παιχνίδι απαιτεί ένα ιδιαίτερο είδος προσοχής. Η Καντού έχει ήδη υποστεί μια ήττα στην έδρα της και έτσι θα προσπαθήσει να τη συμπληρώσει με μία εκτός έδρας νίκη. Έχουν παίξει ήδη πιο πολλά επίσημα παιχνίδια από εμάς, έχουν βρει τον ρυθμό τους.

Είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, που λειτουργεί καλά, όλοι οι παίκτες ψάχνουν για την εξτρά πάσα. Πρέπει να είμαστε πραγματικά σοβαροί, δεδομένου ότι είναι το πρώτο παιχνίδι στο «σπίτι» μας για τη φετινή Ευρωλίγκα. Χρειαζόμαστε το θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι κάτι που αποτύχαμε να κάνουμε στο ελληνικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη την περασμένη Δευτέρα».

Από την πλευρά του ο Ούκιτς πρόσθεσε:

«Η Καντού είναι μια ομάδα που είμαι εξοικειωμένος μαζί της, αφού παίξαμε εναντίον τους την περασμένη χρονιά με την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, με έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της. Παίζουν έξυπνα.
Ίσως δεν είναι τόσο αθλητική ως ομάδα, αλλά η ομαδικότητα που βγαίνει στο παρκέ είναι πολύ καλή. Είναι πραγματικά επιτυχημένη τα τελευταία τρία χρόνια και περιμένω να είναι ένας σκληρός αντίπαλος.

Για μένα ήταν μια μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι έχασαν στην έδρα τους στην πρεμιέρα. Είναι μια σκληρή ομάδα, ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, μπροστά στους οπαδούς μας. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ γι ‘αυτούς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε