Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θέλουν να διώξουν τον Χιμένεθ αλλά δεν φτάνουν τα λεφτά

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η ήττα από την Στουρμ Γκρατς, οι αλλαγές που έκανε ο Ισπανός και η κατακραυγή του κόσμου είναι τα στοχεία που οδήγησαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κάνουν έκτακτο μεταμεσονύκτιο ΔΣ. Η απόφαση για την απομάκρυνση του Χιμένεθ θα είχε ληφθεί ήδη αλλά η αποζημίωση αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο. Δείτε βίντεο.

Χιμένεθ: Όλοι έχουμε μερίδιο και εγώ το μεγαλύτερο!

Ανέλαβε τις ευθύνες του ο Δέλλας

“Χαρακίρι” στο φινάλε – “Αυτοκτόνησε” η ΑΕΚ, κατακραυγή για Χιμένεθ

Μεταμεσονύκτιο ραντεβού διοίκησης και προπονητή ΑΕΚ

Συμφώνησε στην αύξηση της προκαταβολής η Petit Chateau

Ο Ισπανός δεν έχει κανένα σύμμαχο αυτή τη στιγμή, όμως θα παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης μέχρι νεωτέρας. Στο ΔΣ της ΑΕΚ συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα προπονητή, υπήρξε σύμφωνη γνώμη των μελών για την απομάκρυνση του αλλά από τη στιγμή που ο Χιμένεθ δεν παραιτείται της αποζημίωσης που δικαιούται, θα μείνει προς ώρας.

Τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει η ΑΕΚ , ξεπερνούν τις 750.000 ευρώ ενώ θα πρέπει να υπολογιστούν και τα λεφτά που θα πάρει ο αντικαταστάτης του Ισπανού.

Έτσι παρά την πρόθεση της διοίκησης, ο Χιμένεθ συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας αν και το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον ίδιο.

Στο ματς κόντρα στην Στουρμ Γκρατς, αυτό που ενόχλησε περισσότερο τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ΑΕΚ ήταν η αλλαγή του πιο επικίνδυνου παίκτη της ομάδας, του Λεονάρντο.

Ο Χιμένεθ εξήγησε το λόγο που αντικατέστησε τον Βραζιλιάνο, επικαλέστηκε την κούραση που εμφανίζει σε όλα τα ματς ο παίκτης μετά το 70′, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν δικαιώθηκε από την επιλογή του.

Παρά το ότι ο Δέλλας ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, οι ευθύνες του Χιμένεθ είναι δεδομένες, έστω κι αν δεν είναι αυτός ο μοναδικός υπεύθυνος του μέτριου ξεκινήματος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και του κάκιστου στην Ευρώπη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε