Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θέλουν το παιδί-θαύμα στην Μίλαν

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ρομελού Λουκακού στα 16 του χρόνια έχει συγκεντρώσει πάνω του βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και δικαιολογημένα.

Ο επιθετικός της Άντερλεχτ με την σωματοδομή του Ντρογκμπά έχει τρελάνει κόσμο στο Βέλγιο και με τα 17 του γκολ είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Μίλαν ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του και είναι έτοιμοι να προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ.

 
Ο 16χρονος επιθετικός βρίσκεται υπό την στενή παρακολούθηση και της Τσέλσι που τον θέλει για αντικαταστάτη του Ντιντιέ Ντρογκμπά! Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει στα χέρια των ανθρώπων της Άντερλεχτ πρόταση των Λονδρέζων όμως η επιθυμία του Λουκακού ήταν να τελειώσει το σχολείο στην πόλη που μεγάλωσε και μετά να φύγει. Το δεδομένο είναι πως το πιο “καυτό” όνομα του βελγικού ποδοσφαίρου τελειώνει φέτος το σχολείο οπότε όλα είναι πιθανά.
 
Η Άντερλεχτ αγωνίζεται τώρα στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο αφού είναι 8 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Μπριζ.
 
Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του 16χρονου Ρομελού Λουκακού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε