Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Θέμα περηφάνιας

Σισέ και Μέλμπεργκ θα δώσουν και σήμερα πολλές μονομαχίες
Σισέ και Μέλμπεργκ θα δώσουν και σήμερα πολλές μονομαχίες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θέλει να σφραγίσει τον τίτλο απέναντι στον “αιώνιο”  αντίπαλο την ώρα που ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να νικήσει για δεύτερη φορά φέτος τους “πράσινους” και να χαλάσει την γιορτή.

Έφτασε η ώρα για το ματς της χρονιάς. Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού σε ένα ματς αποδείξεων. Οι “πράσινοι” βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 5 χρόνια παντοκρατορίας του αιώνιου αντιπάλου τους. Με νίκη απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο θα ξεκινήσει η φιέστα πληγώνοντας παράλληλα ανεπανόρθωτα τον εγωισμό του Ολυμπιακού. Από την άλλη οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να χαλάσουν την γιορτή και να κερδίσουν για δεύτερη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό και να θέσουν σε αμφισβήτηση την φετινή κυριαρχία των “πρασίνων”.

 
Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού”,Νίκος Πατέρας έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση και ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες την ώρα που άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο δηλώνουν φτιαγμένοι για αυτό το ματς. Τα προβλήματα τραυματισμών αναγκάζουν το Νίκο Νιόπλια να παρατάξει μία αμυντική τετράδα που δεν έχει παίξει ποτέ φέτος μαζί.
 
Πιθανή σύνθεση ΠΑΟ: Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Κατσουράνης, Μπιέρσμιρ, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Σιμάο, Λέτο, Σαλπιιγίδης, Σισέ.
 
Στην αντίπερα όχθη ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να περάσει από το Ρέντη και να μιλήσει στους παίκτες λίγες ώρες το ντέρμπι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και πριμ. Στα αγωνιστικά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα έχει στην διάθεση του τον Μέλμπεργκ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-3-3.
 
Πιθανή σύνθεση ΟΣΦΠ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπράβο, Στολτίδης, Μαρέσκα, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Λούα Λούα, Μήτρογλου.
 
Στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών ο Μαυροβούνιος τεχνικός θέλησε να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του εν όψει του ντέρμπι λέγοντας: Είναι ένα ντέρμπι με τον “αιώνιο” αντίπαλο και οφείλουμε να το κερδίσουμε. Τέρμα οι δικαιολογίες. Πάμε μόνο για τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου, τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας. Για να κερδίσουμε το ντέρμπι χρειάζονται πάθος και διάθεση από το πρώτο λεπτό”.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν πριν την σέντρα με αφορμή την φυσούνα. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να τοποθετηθεί η φύσουνα για την είσοδο και την έξοδο των ομάδων, όμως ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε, ενώ όταν οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν την παρέμβαση της Ασυνομίας πήραν την απάντηση “Αυτό δεν ανήκει στην δικαιοδοσία μας”.

 
Το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι κατάμεστο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βγάζει ανακοίνωση προς τους φίλους της ομάδας. Στο γήπεδο θα βρίσκονται και δύο εισαγγελείς, όπως είχε ζητήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το παρών θα δώσουν και αρκετοί σκάουτερ από όλη την Ευρώπη.Στις εξέδρες θα είναι άνθρωποι των Γιουβέντους, Ιντερ, Μίλαν, Πάρμα, Ουντινέζε και Φιορεντίνα, αλλά θα βρίσκονται και σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι, της Στουτγάρδης και της Λιλ, ενώ όπως συνηθίζει στα ντέρμπι στα επίσημα θα βρεθούν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ με τους Τοπαλίδη και Φύσσα. Επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρίσκονται ολόκληρη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε