Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεμέλια τίτλου στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί του Άρη. Σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού οι “ερυθρόλευκοι” ξέφυγαν με 4 βαθμούς και έχουν μπροστά τους “χρυσή” ευκαιρία να γίνουν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η διαφορά θα πάει στο +7, ενώ παράλληλα θα πιάσει ταβάνι η εσωστρέφεια στον “αιώνιο” αντίπαλο.
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε μετά τη νίκη επί του Άρη πως η ομάδα του δεν μασάει, κάτι που καλείται να δείξει το Σάββατο στο πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει δώσει φέτος.
 
Πριν, όμως, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπάρχει ο αγώνας (27/11) με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Αυτό είναι, άλλωστε, το μήνυμα της διοίκησης στον κόσμο και του Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ανησυχία έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο τραυματισμός του Φουστέρ στο χθεσινό παιχνίδι. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάταση στο συγκεκριμένο σημείο. Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο Ισπανός είναι αμφίβολος για το ντέρμπι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε