Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θεοδωρίδης: Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην αστυνομία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην αστυνομία.

Σάββατο 28 Απριλίου ο τελικός κυπέλλου

Σπανός: Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μήτρογλου

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν επιθυμεί να γίνει το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης ενώ επανέλαβε τη θέση των ερυθρόλευκων για τη συμμετοχή του Τάτου και του Μήτρογλου στον τελικό.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για τις φήμες περι προβληματισμού της Αστυνομίας για τη φύλαξη του ΟΑΚΑ:

“Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία. Το απέδειξε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο που ήταν πιο επικίνδυνο σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος. Στο πρωτάθλημα είδατε τι έγινε. Τώρα όμως στο τελευταίο παιχνίδι δεν έγινε τίποτα. Αν την παραμονή του αγώνα η αστυνομία κλείσει όλες τις εισόδους και ψάχνουν οι αστυνομικοί όποιον μπει στο γήπεδο, και τέλος καλύψει συγκεκριμένους χώρους όλα θα πάνε καλά. Αν είχαν κάνει ό,τι τους είχα πει στο ΟΑΚΑ, τότε δεν θα είχε γίνει τίποτα. Είδατε βίντεο; Έμπαινε ο καθένας μέσα με ό,τι ήθελε. 

Για το αν δεν γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ; 

“Μετά το ΟΑΚΑ υπάρχει το δικό μας μόνο. Θα διακινδυνέψουμε το γήπεδο μας; Κι εκεί θα υπάρχει κίνδυνος και εμείς δεν θέλουμε το στολίδι που έχουμε φτιάξει να πάθει τίποτα. Εγώ λέω ότι πρέπει να παίρνουν τα μέτρα μας. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον Ατρόμητο τίποτα.. Είναι πολύ καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων. Δύο παίκτες μας παίζουν στον Ατρόμητο και δεν μας απασχολεί αν παίξουν. Και επιμένουμε ότι θέλουμε τον Ατρόμητο ξεκούραστο γιατί κάτι λένε ότι θα έχει παιχνίδι για τα πλέι-οφ νωριτερα.”

Για τη συμμετοχή των Τάτου, Μήτρογλου: 

“Είναι απόφαση του Ατρόμητου και των ίδιων. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Εμείς βαρεθήκαμε τα επεισόδια και τις μολότοφ. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε