Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεοδωρίδης: “Κοροϊδεύει ο παρτάκιας Γεωργιάδης”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Επίθεση στον παίκτη του Πανσερραϊκού Γιώργο Γεωργιάδη και αιχμές για την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια άφησε ο πρόεδρος των “λιονταριών”, Πέτρος Θεοδωρίδης που αναφέρθηκε και στην πρόταση της ΑΕΚ. Τι απάντησε ο παίκτης. Αβγά και γιαούρτια στο πούλμαν της ομάδας.
Αβγά και γιαούρτια στην επιστροφή από την Λάρισα

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Του είπα ότι εάν δεν σωθεί η ομάδα μην περιμένεις μεταγραφή. Δεν μπορεί κάποιοι να παίζουν για πάρτη τους και να κοροϊδεύουν. Δεν φταίει μόνο ο Γεωργιάδης αλλά από έναν Γεωργιάδη περιμένεις περισσότερα”, είπε αρχικά στον Sentra 103,3 ο Πέτρος Θεοδωρίδης, ενώ στη συνέχεια μίλησε:
 

Για τις αντιδράσεις των φιλάθλων χθες βράδυ σχολίασε: “Ο κόσμος είναι λογικό να έχει τα δίκια του. Τα κατακρίνουμε βέβαια αλλά”.
 
Για την πρόταση της ΑΕΚ επανέλαβε: “Ο παίκτης έχει κοστολογηθεί στο 1.200.000 ευρώ. Δεν θα πουληθεί όμως αυτή την περίοδο, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δυναμώσουμε και όχι να αποδυναμωθούμε. Επίσης ο κ. Γεωργιάδης πρέπει να καταλάβει ότι ανήκει στον Πανσερραϊκό. Εγώ δεν μασάω από απειλές”.
 
Για το ματς με την ΑΕΛ είχε παράπονα…: “Για τα πέναλτι του Πανσερραϊκού δεν λέει τίποτα. Εμείς δεν μιλήσαμε, όμως είδα που δώσανε συγχαρητήρια στον κ. Παππά. Λογικό να λες λοιπόν καλό τον διαιτητή που δεν σου δίνει εις βάρος σου πέναλτι”.
 
Για τη μάχη της παραμονής σημείωσε: “Είναι δέκα ματς, 30 βαθμοί. Με δυο νίκες και δυο ήττες όλα μπορούν να αλλάξουν”.
 
Για τα δικά του λάθη επεσήμανε: “Τα προσωπικά λάθη έχουν να κάνουν με τις επιλογές του προπονητή στις μεταγραφές. Άλλα περιμέναμε και άλλα μας έδωσαν. Παρότι προέρχονται από καλά πρωταθλήματα”.
 
Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Γεωργιάδη στα λεγόμενα του προέδρου του Πανσερραϊκού, Πέτρου Θεοδωρίδη, μέσω δηλώσεων του μάνατζερ του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Τοπίδης:
 
“Σεβόμαστε την άποψη του προέδρου κ. Θεοδωρίδη. Απλά δεν καταλαβαίνουμε πως ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν βοηθάει τον Πανσερραϊκό στα τελευταία παιχνίδια γιατί κοστολογείται από τη διοίκηση του συλλόγου με 1,2 εκ. ευρώ;

Από εκεί και πέρα, το ήθος και ο επαγγελματισμός του Γιώργου Γεωργιάδη δεν τίθενται σε αμφισβήτηση, ποτέ και από κανέναν, μετά από έξι χρόνια συνεχής παρουσίας στον Πανσερραϊκό στις καλές και στις άσχημες στιγμές.

Εάν θεωρεί ο κ. Θεοδωρίδης ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει βοηθήσει την ομάδα που με τις εμφανίσεις του κλήθηκε στην Εθνική ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος τότε εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Πάντως, σεβόμαστε την άποψη του κ. Θεοδωρίδη γιατί αυτός είναι ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε