Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεοδωρίδης: Μπουνιές και κλωτσιές στα αποδυτήρια της Λάρισας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού κατήγγειλε ότι στα αποδυτήρια του AEL FC ARENA παίκτες και άνθρωποι της Λάρισας κλωτσούσαν και χτυπούσαν ανεξέλεγκτα.

Ξέσπασε ο Πηλαδάκης – Ξύλο και διακοπή στη Λάρισα(VIDEO)

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης μέσω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πηλαδάκη αλλά και των ανθρώπων της ΑΕΛ:

“Έχουμε δει πολλά χειρότερα πράγματα. Δεν δικαιολογούνται οι άνθρωποι της Λάρισας να κάνουν όλα αυτά για τις αποφάσεις του διαιτητή. Μου προξένησαν έκπληξη οι αντιδράσεις. Κάτι κρύβεται από πίσω. Όλη την εβδομάδα έλεγαν πως αν δε κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, θα δείτε τι θα γίνει. Καταγγείλαμε ακόμα και ποδοσφαιριστές της Λάρισας, τον Καούνο και τον Πλιάγκα που επιτέθηκαν σε συναδέλφους τους.
Το ίδιο ισχύει και για τον γυμναστή της Λάρισας που ήταν απαράδεκτος.Έγιναν επεισόδια και στα αποδυτήρια με προπηλακισμούς, μπουνιές, κλωτσιές. Από την άλλη ίσως ήταν και καλό ό,τι έγινε καθώς ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές, να δουν πως μας φέρονται.

Δεν μπορεί μαζί με τη Λάρισα να κάνουμε 4-5 μήνες έναν αγώνα και να μας βάλουν μετά μαζί στο στόχαστρο. Να πω ότι ο Πανσερραϊκός ήταν 1ος, εντάξει. Ήταν δύο ομάδες που είναι στην ίδια θέση και παλεύουν.
 

Μέσα μου ένιωσα πραγματικά ότι το καλοκαίρι που δε δικαιωθήκαμε ίσως φταίει αυτή η συμπεριφορά του Πηλαδάκη. Πολλές φορές ειπώθηκε ότι ο Πανσερραϊκός την πλήρωσε εξαιτίας της ΑΕΛ και μάλλον έχουν δίκιο. Με στεναχώρησε γιατί δίναμε έναν αγώνα για να δικαιωθούμε. Δεν υπήρχε λόγος να γίνουν αυτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο

Ευτυχώς το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και ό,τι λένε είναι για λαϊκή κατανάλωση. Είδαμε ποιος παραφέρθηκε στον αγώνα. Παίξανε παλικαρίσια οι παίκτες του Πανσερραϊκού και το κέρδισαν με το σπαθί τους. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, σε ένα τέτοιο κλίμα ήταν σπουδαία νίκη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε