Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεοδωρίδης: Να τα ξεκαθαρίσουν Μαρινάκης και Αλαφούζος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι “αιωνίων”, τις σχέσεις μεταξύ Μαρινάκη και Αλαφούζου, αλλά και την κλήρωση για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναφερόμενος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε να μη γίνουν επεισόδια, αλλά τόνισε πως για οτιδήποτε συμβεί… ηθικός αυτουργός θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του στον “Sentra 103,3”:

Για την κλήρωση του Europa League: «Από φέτος, δε με ενδιαφέρει η κλήρωση. Πολλές φορές μια ομάδα με μικρότερο όνομα είναι πιο δύσκολη. Οι αγγλικές ομάδες …μακριά, είναι περίεργες. Με εξαίρεση τις καλές ιταλικές και ισπανικές ομάδες, όλες τις υπόλοιπες μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα».
 
Για τις μεταγραφές: «Δεν έχουμε τίποτα υπόψη μας. Ο Πίνο προπονείται μαζί μας δύο μήνες. Τον υπολογίζω πολύ. Είναι σαν τον Αμπντούν, παίζει στα άκρα. Αν συνέλθει τελείως θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος.
Ίσως να πάρουμε έναν παίκτη. Αν αποχωρήσουν κάποιοι, λόγω ηλικίας, που δεν το βλέπω για τώρα, τότε θα το σκεφτούμε. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες. Παιδιά που πρέπει να πάρουν ευκαιρίες. Και για να πούμε την αλήθεια τους τις δίνει ο Ζαρντίμ.
 
Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να σεβαστεί το όνομά του. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Δε θέλω να θυμάμαι αυτά που έγιναν πέρυσι στο μεταξύ μας ντέρμπι. Οι δηλώσεις των διαφόρων συμμαχιών πυροδοτούν τον χουλιγκανισμό. Βγάλαμε ανακοίνωση ως διοικητικό συμβούλιο, πως αν συμβεί το παραμικρό, ηθικός αυτουργός θα είναι ο Αλαφούζος. Πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί από το Α ως το Ω. Τον τελευταίο καιρό διαβάζω διάφορα για κουκουλοφόρους και ανθρώπους με κράνη. Ελπίζω να κερδίσει το ποδόσφαιρο και να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές».
 
Για τις σχέσεις των Μαρινάκη, Αλαφούζου: «Ο κ. Μαρινάκης, απ’ όσο ξέρω είχε καλές επαφές με δύο ανθρώπους από τον Παναθηναϊκό, τους εκτιμούσε, ήταν φίλοι. Από ένα σημείο και μετά βλέπω ένα πάθος του κ. Αλαφούζου εναντίον του κ. Μαρινάκη. Όπως και κάποιος άλλος παλιότερα. Πρέπει να τα ξεκαθαρίσουν. Και να αφήσουν τα twitter κ.α. Πρέπει να μιλήσουν και να κάνουν μία τίμια συζήτηση. Όχι να λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Και ο κ. Μαρινάκης σε κάτι τέτοια είναι πολύ άντρας. Ό,τι λέει το εννοεί.

Διαβάστε ακόμα…

Προσπαθεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Γκάφα Άγγλου σπίκερ – Είπε τον Ολυμπιακό… Παναθηναϊκό! (VIDEO)

Μήνυση δημοσιογράφου της Sun κατά του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο…ισχυρός Ολυμπιακός, ο “κανονιέρης” Μήτρογλου και οι πιθανοί αντίπαλοι

Την έκανε…πελάτισσα – Με “κανονιές” Μανιάτη,Μήτρογλου στους ισχυρούς ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε