Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεοδωρίδης:Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την ισοπαλία σαν να…πήρε το κύπελλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη στεναχώρια των ανθρώπων της ομάδας από την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των διοικούντων του Παναθηναϊκού ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Χάρη Μαυρία.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στον Sentra FM…

Για τις αντιδράσεις στον Ολυμπιακό μετά το 2-2 και τη γενικότερη δυσαρέσκεια που υπήρχε στους Πειραιώτες για το τελικό αποτέλεσμα:


«Αυτό είναι αυτονόητο να υπάρχει στεναχώρια για το τελικό αποτέλεσμα. Είναι η εικόνα του Ολυμπιακού τέτοια που και έστω η ισοπαλία, είναι σαν ήττα. Και για τον Ολυμπιακό να πάει στο ΟΑΚΑ και να μην κερδίσει το ματς άνετα, είναι στεναχώρια και είδατε. Δεν το δεχθήκαμε… Δεν ήμασταν καλοί χθες. Ολοι μας στην ομάδα δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα αήττητος».
 
Για την πορεία της ομάδας στη Λίγκα και το διαμορφωμένο κλίμα σ’ αυτή:
 
«Εχουμε καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, υπάρχει κλίμα στην ομάδα ότι πρέπει να παραμείνουμε αήττητοι. Θυμάστε τι στεναχώρια υπήρχε στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (1-1), είναι καλό αυτό. Αυτά τα παιδιά έχουν κάνει πολλά, δεν πρέπει να τα απαξιώνουμε. Στην Ευρώπη η ομάδα έκανε καταπληκτική πορεία, ιδρώσαμε πολύ και κάναμε πολύ καλά παιχνίδια. Ισως αν παίζαμε σε άλλο πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, ίσως να βγαίναμε και 1οι στον όμιλο».
 
Για το αν διέκρινε σημάδια αλαζονείας:
 
«Δεν είναι αλαζονεία ακριβώς, όλοι οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί την περασμένη εβδομάδα μας έλεγε: «Λυπηθείτε μας, βάλτε μας μόνο τρία». Ετσι μπήκαν σίγουροι οι παίκτες ότι θα κερδίζαμε το ματς».
 
Για τον τρόπο που υποδέχθηκε το 2-2 ο Παναθηναϊκός:
 
« Είδατε πως έκαναν που ήρθαν ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Λες και είχαν κερδίσει τελικό Κυπέλλου. Εγώ είδα πανηγυρισμούς, το ευτύχημα για μένα είναι πως έγινε ένα καλό ματς απ’ όλες τις πλευρές και πολύ λιγότερα απ’ άλλες φορές τα καπνογόνα»
 
Για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια:
 
«Τους στρίμωξαν στα αποδυτήρια τα οκτώ μέλη του Ολυμπιακού που είχαν στριμώξει σε ένα μπουθ και αυτό οφείλεται στον κύριο Παναγόπουλο, εκείνος πρωτοστατούσε. Τι θέλουν να αποδείξουν; Νταηλίκι… Το «Καραϊσκάκη» είναι μοναστήρι στα αποδυτήρια».
 
Για τον Παναθηναϊκό και τον Αλαφούζο:
 
« Δυστυχώς αυτοί που διοικούν την ομάδα, δεν ξέρουν την ιστορία του Παναθηναϊκού. Στο ποδόσφαιρο για να έρθει η πρόοδος, πρέπει να γίνουν επενδύσεις, αντίθετα αυτός πριμοδοτεί τον τρόμο κάνοντας δηλώσεις για τους διαιτητές. Είναι τοποθετήσεις από ανθρώπους που διοικούν την ομάδα που δεν ξέρουν από μπάλα, αν τους δώσεις ένα πεπόνι και μία μπάλα, θα κλωτσήσουν το πεπόνι».
 
Για τα όσα γράφτηκαν περί επεισοδίου με Κωνσταντίνου:
 
«Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ με τον Κωνσταντίνου. Ο καθένας έχει τον ανδρισμό του. Ούτε τον χαιρετάω. Υπάρχει τεράστια διαφορά, δεν θα του κάνω την τιμή να ασχοληθώ ούτε δευτερόλεπτο μαζί του».
 
Για την επόμενη μέρα της ομάδας:
 
«Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, απ’ αύριο είναι μέρες γιορτής για την ομάδα, περιμένουμε και την κλήρωση στα Κύπελλα Ευρώπης. Εχουμε καλά παιδιά στην ομάδα και είναι θέμα 1-2 ημερών να επανέλθουμε. Και χθες αν προσέχαμε λίγο και έχει τελειώσει τη φάση ο Φουστέρ, σήμερα θα ήμασταν διαφορετικά».
 
Για τα περί ύφους μπλαζέ:
 
«Τους προσγειώνω εγώ, δεν παίρνεις κανένα πρωτάθλημα, αν δεν το πάρεις μαθηματικά. Είναι θέμα δικό μας να προσγειωθούν όλοι. Εμείς οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σ’ όλα τα ματς, στον Ολυμπιακό έχουμε 30 ντέρμπι».
 
Για το αν χρεώνει κάτι στον Ζαρντίμ:
 
«Δεν χρεώνω τίποτα σε κανέναν, όλες οι ομάδες δικαιούνται να κάνουν μία κακή εμφάνιση».
 
Για το αν εκνευρίστηκε με κάτι στο ντέρμπι και αν του έκανε εντύπωση κάτι:
 
«Εκνευρίστηκα για το αποτέλεσμα, αλλά δεν θα πω τίποτε άλλο. Μου έκαναν οι εντυπώσεις οι πανηγυρισμοί τους, ήταν αναμενόμενο, οι 16 βαθμοί παίζουν ρόλο. Με τέτοιους πανηγυρισμούς μικραίνεις με την ομάδα σου. Δεν ξέρουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, αυτοί που τη διοικούν. Και θα πρέπει επίσης να σταματήσουν δηλώσει;ς περί διαιτησίας, παράγκας, μαφίας και άλλα τέτοια. Και αυτό γιατί κάποιοι ξέρουν πως για να είναι κάποιος ένοχος, πρέπει να υπάρχει ένοχος δικαστηρίου».
 
Για τον Μαυρία:
 
«Πάρα πολύ καλός παίκτης ο Μαυρίας, με ενθουσιάζει να βγαίνουν παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ελληνας παίκτης και μπράβο του το παιδάκι. Αυτές είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις».

“Έρχεται ο Πρίγκιπας και βάζει λεφτά στον Παναθηναϊκό”

“Ο Φερέιρα έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα”

Το ντέρμπι “αιωνίων” είχε νικητές!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 14ης αγωνιστικής (VIDEOS)

“Μάγεψε” τους κατασκόπους ο Μαυρίας – Τι δήλωσε

Καταγγελίες και επίθεση σε Αλαφούζο από Θεοδωρίδη

Αλαφούζος: Χειρουργικές οι αποφάσεις του Μάνταλου

Ρότσα: Με κάποιες λεπτομέρειες θα είχαμε νικήσει άνετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε