Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θερμή ατμόσφαιρα και… υψηλοί στόχοι στην “πρώτη” του Άρη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δυναμικό “παρών” των οπαδών του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας των Θεσσαλονικέων. Ο Σάκης Τσιώλης έθεσε σαν στόχο οι “κίτρινοι” να πάνε πιό ψηλά, ενώ ο Νέρι Καστίγιο έκανε λόγο για… πρωτάθλημα!
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο, εύχομαι επιτέλους να εισπράξει αυτό που δικαιούται μέσα από όλη την προσπάθεια που έχει κάνει, την αγάπη του προς την ομάδα και τις προσδοκίες του”, δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης, που εξεπλάγην ευχάριστα από τη μαζική παρουσία του κόσμου. “Εμείς από την πλευρά μας, υπόσχομαι ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια φέτος να τους κάνουμε πιο περήφανους από ποτέ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ο Άρης να κάνει κάτι περισσότερο από ό,τι έχει κάνει τα περισσότερα χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος μας”, συνέχισε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.
 
Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, απέφυγε να μπει σε ονοματολογία. “Έτσι κι αλλιώς ο Άρης θα είναι δυνατός. Έχουμε μεταγραφικούς στόχους που θα τους πραγματοποιήσουμε. Ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε δυνατοί. Ένας στόπερ και ένας ακραίος επιθετικός παίκτης, είναι οι στόχοι που έχουμε βάλει”, τόνισε, ενώ σε αντίθεση με πολλούς του χώρου, παραδέχτηκε πως δεν… έπεσε από τα σύννεφα μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών. “Ήταν ένα κοινό μυστικό. Γνωρίζαμε τι γινόταν στην Ελλάδα αλλά ήρθε η ώρα να βγει στην επιφάνεια. Ο Άρης είναι ένα υγιές καθαρό κομμάτι που ενδεχομένως φέτος είναι η συγκυρία να πραγματοποιήσει μια ιδανική χρονιά”.
 
Ο Νέρι Καστίγιο εμφανίστηκε άκρος αισιόδοξος, μιλώντας ξεκάθαρα για… πρωταθλητισμό. “Όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Θα δείξουμε όλοι μαζί πού μπορούμε να φτάσουμε. Από την αρχή πρέπει να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η διοίκηση θέλει να κάνει μια καλή ομάδα για τον κόσμο. Δεν πιστεύει μόνο σε μένα, αλλά σε όλους τους παίκτες, έτσι ώστε να έχουμε μια καλή χρονιά”.
 
Οτο νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρίνων”, Καρίμ Σολτάνι, είπε με τη σειρά του: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Άρη. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και μεγάλα όνειρα. Εύχομαι η ομάδα, μαζί με τον κόσμο, να τερματίσει ψηλά και να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στον Europa League της επόμενης περιόδου”.
 
Εκτός από το χειροκρότημα στους παίκτες του Άρη, οι φίλοι της ομάδας φρόντισαν να πάρουν θέση και στα όσα… παράλογα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Στο “Βικελίδης” κρεμάστηκαν διάφορα πανό από τους οπαδούς.
 
Το πρώτο έγραφε: “Δώστε πίσω τα κομμάτια της ζωής μας. Σώστε το συναίσθημα μας τουλάχιστον”, το δεύτερο ανέφερε πως: “Καταλάβετε το οι σύνδεσμοι δεν είναι η γενεσιουργός αιτίας της βίας. Ο νόμος του ισχυρού και η διαφθορά και η ανοχή των θεσμών σ’ αυτούς την προκαλεί”, ενώ το τρίτο έγραφε: “Ιδιώνυμο για ένα πυρσό ε; Λευτεριά στους Μπέο-Ψωμιάδη”
 
Από κει και πέρα όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, παίκτης του Άρη παραμένει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός, αν και είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες αποδέχτηκε την μείωση αποδοχών και παραμένει στους “κίτρινους”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε