Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Θεσσαλοί για κορυφή

ΦΩΤΟ NEWSIT.
Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λάρισα είναι οι μοναδικές ομάδες που μπορούν να φτάσουν τους έξι πόντους, στο δεύτερο μισό της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague – Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ.
 

SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος 16.00 (ΝΕΤ)
Διαιτητές: Λαμπρόπουλος, Σαραϊδάρης, Μαγιάννης.

Οι γηπεδούχοι έρχονται από την μεγάλη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής όταν και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην άδεια Λεοφώρο. Αντίθετα το κλίμα στους Νεοσμυρνιώτες δεν είναι και το καλύτερο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ επισφαλής κρίνεται και η θέση του τεχνικού της ομάδας, Μίκαελ Στόρε.

Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης 16.00 (Novasports 1)
Διαιτητές: Καλόπουλος, Μποζατζίδης, Δημόπουλος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το διπλό στη Νέα Σμύρνη και ετοιμάζεται για μια ιστορική μέρα στο Πανθεσσαλικό, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενεί αγώνα Σούπερ Λίγκας. Το πολύ καλό υλικό που έχει στα χέρια του ο Σάκης Τσιώλης και θερμό κοινό της ομάδας υπόσχονται ένα δύσκολο απόγευμα στους Κρητικούς. Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με ήττα στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Νίκος Καραγεωργίου θέλει να ρεφάρει αμέσως.

Λάρισα-Καβάλα 18.15 (Novasports 2)
Διαιτητές: Τριτσώνης, Βασιλειάδης, Γρεβένης.

Η ενδεκάδα της Λάρισας αποτελεί έναν γρίφο καθώς μόνο οι Βιέρα κάτω από τα δοκάρια, Βενετίδης στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Ταυλαρίδης, Νταμπίζας είναι βέβαιοι πως θα ξεκινήσουν. Ο Γκέρεμι δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να παίξει. Ο Ντράγκαν Οκούκα και οι παίκτες του ήπιαν το πικρό ποτήρι της εντός έδρας ήττας από τον Άρη και θα τα δώσουν όλα για τον πρώτο βαθμό-βαθμούς, που λέει και μια ψυχή. Ντεμπούτο με τους ‘”αργοναύτες’” αναμένεται να κάνει ο Καρντόσο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε