Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: 6 προσωρινά κρατούμενοι από τους 34 κατηγορούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με την προφυλάκιση συνολικά έξι κατηγορουμένων, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των 34 οπαδών του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση την περασμένη εβδομάδα.

Από το σύνολο των συλληφθέντων, 28 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και κατά περίπτωση με χρηματικές εγγυήσεις.

Η “αυλαία” των απολογιών έπεσε το απόγευμα, όταν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης τρία από τα φερόμενα “ηγετικών στελεχών” της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς επίσης ένας 17χρονος που κατηγορείται για την επίθεση σε αστυνομικούς πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Οι τέσσερις παραπάνω κατηγορούμενοι, που απολογούμενοι αρνήθηκαν το σύνολο των κακουργηματικών πράξεων που τους αποδίδονται, κρίθηκαν τελικά προσωρινά κρατούμενοι, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας και πήραν το δρόμο προς τις φυλακές.

Νωρίτερα, το πρωί, είχαν προηγηθεί οι απολογίες άλλων δέκα κατηγορουμένων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και κατά περίπτωση με χρηματικές εγγυήσεις που φτάνουν τις 5.000 ευρώ.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν από νωρίς οπαδοί του ΠΑΟΚ σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους κατηγορουμένους.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεύθεροι με όρους εννέα οπαδοί του ΠΑΟΚ – Ένας προσωρινά κρατούμενος

Βαριές κατηγορίες στους οπαδούς του ΠΑΟΚ – Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης – Αθλητικά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε