Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Θεσσαλονίκη – Αθήνα” μία διαδρομή γεμάτη… αποθέωση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ντελίριο ενθουσιασμού από τους οπαδούς της ΑΕΚ, μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος χάντμπολ. Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» σταματούσαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού κατά την επιστροφή της από Θεσσαλονίκη. Δείτε VIDEO με τις τελευταίες δραματικές στιγμές του αγώνα.
Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ – Πρώτος τίτλος με ματς θρίλερ στη Θεσσαλονίκη

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των πρωταθλητών κατάφερε να φτάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (8/5).

 
Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν τέτοια που σε αρκετά σημεία της διαδρομής της Εθνικής στήθηκε. γιορτή από φίλους της Ένωσης, οι οποίοι περίμεναν να περάσει το πούλμαν από μπροστά τους.
 
Η αρχή έγινε στο Λιτόχωρο. Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ κυρίως από το κλαμπ της Κατερίνης σταμάτησαν το πούλμαν και αποθέωσαν τους θριαμβευτές. Η συνέχεια έγινε στα διόδια της Λάρισας.
 
Οπαδοί απ’ όλο το νομό Θεσσαλίας, έστησαν φιέστα τίτλου πάνω στην εθνική οδό. Το ίδιο έγινε και έξω από την Λαμία. Και θα επαναληφθεί στα διόδια των Αφιδνών. Εκεί όπου ήδη έχουν συγκεντρωθεί οι οπαδοί της ΑΕΚ και περιμένουν το πούλμαν των πρωταθλητών το οποίο αναμένεται να φτάσει λίγα λεπτά μετά τη 1 τα ξημερώματα.
 
Μετά από σχεδόν 9ωρη διαδρομή οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην Αθήνα, γνωρίζοντας πρωτοφανή αποθέωση από περίπου 1.500 οπαδούς του «δικεφάλου» που έκλεισαν το δρόμο μπροστά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια
 
Οι παίκτες βγήκαν στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου κρατώντας το τρόπαιο, συμμετέχοντας στα συνθήματα. «Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές» και. «πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ μεσ’ στη Μίκρα, πω πω πίκρα», ήταν ορισμένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν.


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε