Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θλάση ο Γκαρσία – Χάνει τα ντέρμπι με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δυσάρεστα είναι τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς έδειξαν πως ο μέσος του ΠΑΟΚ έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Το προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Πάμπλο Γκαρσία την φετινή σεζόν. Ο Ουρουγουανός μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί μια θλάση Α’ βαθμού στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους πράσινους έμειναν και οι Γεωργιάδης και Λόρενς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και σήμερα έκαναν θεραπεία, ενώ πριν από την προπόνηση έγινε προβολή βίντεο και ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του για θέματα τακτικής.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

Αθανασιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσίκας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Ετό, Κάτσε, Κουμάλο, Λαζάρ, Ρομπέρ, Γιακόμπο, Βιβιάν Ματέους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε