Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Θλάση ο Τοροσίδης – Πονάει στην άμυνα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ολοένα και μεγαλώνουν οι πονοκέφαλοι του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει των κρίσιμων αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Εργοτέλη. Ο Βασίλης Τοροσίδης υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες ενώ ο Μέλμπεργκ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στο Δικέφαλο του Βορρά.

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακός, προστέθηκε και αυτό του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής μπακ επέστρεψε τραυματίας από την Αυστρία και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση.

Αν αυτές επιβεβαιωθούν τότε ο παίκτης θα μείνει εκτός για 15 ημέρες και θα χάσει τα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Εργοτέλη.

Ο Βαλβέρδε θα πρέπει να βρει λύση ειδικά στην άμυνα αφού εκτός του Τοροσίδη, λείπει σίγουρα ο Ραούλ Μπράβο ενώ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή και ο Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός έλαβε μέρος στην προπόνηση αλλά δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του και αποχώρησε. Η συμμετοχή του πλέον κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η λογική λέει ότι οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με άμυνα ανάγκης. Γκαλίτσιος, Χολέμπας στα πλάγια και Μοντέστο, Παπαδόπουλος στο κέντρο, αν βέβαια μέχρι την Κυριακή δεν υπάρξουν κι άλλα απρόοπτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε