Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Θρύλε, παίξε για την ιστορία σου»!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μεγάλη βραδιά για το νέο διοικητικό ηγέτη του Ηρακλή τον κ. Ανδρέα Παντελή. Πέρσι στέρησε από τον Ολυμπιακό την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φέτος του στερεί τις σοβαρές πιθανότητες που είχε για να πάρει το πρωτάθλημα. Δήμιος για τους ερυθρόλευκους ο κύπριος παράγοντας. Όμως για να μιλήσουμε αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός χάρισε ένα ολόκληρο ημίχρονο στον Ηρακλή. Τέτοια δώρα δεν είναι για να μένουν αναξιοποίητα. 

Ο δυσκίνητος Στολτίδης παραδόθηκε βορά στις ορέξεις των μεσοεπιθετικών του Ηρακλή που έφταναν ανενόχλητοι μπροστά από τον Νικοπολίδη. Όταν ο Μπάντοβιτς πήρε χαμπάρι τι γινόταν, ήταν ήδη αργά. Ο Ηρακλής είχε πετύχει το γκολ κι είχε εκνευρίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Απόδειξη η αγκωνιά του Ραούλ Μπράβο, στον δαίμονα Μιλάνο.
Όσοι παρασύρονται από την εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο και βγάζουν το συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος, κάνουν λάθος. Τυχερός ήταν που εντελώς αδικαιολόγητα, ο Ηρακλής το γύρισε σε μαζική άμυνα και δέχτηκε επιθέσεις κατά κύματα από τους ερυθρόλευκους που είχαν ήδη χάσει ότι ήταν να χάσουν. 

Ο Ντάνι Φερνάντεζ σε μεγάλο βράδυ έπιανε ότ πήγε προς τα μέσα κι ο Ηρακλής έβγαλε τον Ολυμπιακό εκτός τίτλου. Τον τιμώρησε παραδειγματικά για το φοβισμένο τρόπο που “βγήκε” στο “Καυτανζόγλειο” και τις λάθος επιλογές του προπονητή του. Μια ομάδα που παίζει «έτσι χωρίς πρόγραμμα» και στηρίζεται στις εμπνεύσεις κάποιων ποδοσφαιριστών της είναι απίθανο να τα βγάλει πέρα μέχρι το τέλος. Ο Λούα Λούα που αντιλαμβάνεται τους υπόλοιπους συμπαίκτες του περίπου ως αναγκαίο κακό δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά να δώσει το φιλί της ζωής. Χάθηκε στις συμπληγάδες της διπλής ζώνης άμυνας που εφάρμοσαν οι παίκτες του Μπουμπένκο. Συμβαίνουν αυτά όταν δεν υπάρχει σχέδιο και παίκτες πρόθυμοι να το υλοποιήσουν. Συμβαίνει όταν δεν υπάρχουν φυσικές δυνάμεις που συνεπάγονται καθαρό μυαλό. 

Τώρα θα χρειαστεί να αυτοκτονήσουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για να αναστηθεί ως Λάζαρος, ο Ολυμπιακός. Αν δεν υπάρξουν “αυτοκτονίες” τότε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα φωνάζουν το σύνθημα «Θρύλε παίξε για την ιστορία σου»… Για φαντάσου!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε