Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι απαντά ο Μ. Δημητρακόπουλος για τη μήνυση οπαδού στον Τεόντοσιτς

Ο έγκριτος νομικός Μιχάλης Δημητρακόπουλος δηλώνει ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ουδεμία σχέση έχει με την μήνυση οπαδού της ομάδας κατά του Σέρβου γκαρντ του Ολυμπιακού, είδηση που αποκάλυψε πρώτο το NewsIt.
 
Την αντίδραση του νομικού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε το χθεσινό αποκλειστικό δημοσίευμα του NewsIt, σχετικά με την μήνυση που κατατέθηκε από οπαδό στον παίκτη του Ολυμπιακού, Μίλος Τεόντοσιτς.
 
Υπενθυμίζουμε πως οπαδός κατέθεσε μήνυση στον παίκτη των “ερυθρολεύκων”, με αφορμή το μπουκάλι το οποίο είχε πετάξει στην εξέδρα των οπαδών του “τριφυλλιού”, στον δεύτερο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ.
 
Ο κ. Δημητρακόπουλος θέλησε να δηλώσει την πάγια θέση των αδελφών Γιαννακόπουλων, όσον αφορά την αντιμετώπιση των παικτών του Ολυμπιακού από την “πράσινη” ΚΑΕ, ενώ έριξε και τα… καρφιά του, για ανάλογη αντιμετώπιση που είχε τύχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.
 
Ακολουθεί η δήλωση του νομικού σύμβουλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο NewsIt:
 
“Πληροφορήθηκα την είδηση από το έγκριτο NewsIt. Πάγια θέση του Παναθηναϊκού και των αδελφών Γιαννακόπουλων είναι να μην καταγγέλλει στην αθλητική και τακτική δικαιοσύνη τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, που ζήτησε στο παρελθόν, την πειθαρχική τιμωρία του Διαμαντίδη, κορυφαίας προσωπικότητας του Ελληνικού μπασκετ.
 
Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων”.
 
Και όλα αυτά λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες στο ΟΑΚΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε