Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Τη Δευτέρα μπαίνουν λεφτά στον Παναθηναϊκό – Κεραυνοί…Βγενό κατά Τζίγγερ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ψήφισε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ και όρισε την τιμή της μετοχής στο 0,33 ευρώ. Άμεσα θα μπουν χρήματα στην ΠΑΕ για να πληρωθούν οι παίκτες διαβεβαίωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος που επιτέθηκε στον απόντα Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι ανάγκες της ΠΑΕ ως το τέλος του μήνα είναι 9 εκ. ευρώ.

Τζίγγερ: Όποιος θέλει ας κινηθεί νομικά εναντίον μου

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίστηκε αποφασισμένος να δώσει λύση στον Παναθηναϊκό και μαζί με άλλους μετόχους να βάλει τα απαιτούμενα χρήματα ώστε να βγει η ΠΑΕ από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Mr MIG ξεκαθάρισε ότι τη Δευτέρα θα μπουν χρήματα που θα πάνε στους παίκτες ώστε μέχρι το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να έχουν εξοφληθεί όλοι.
“Θέλω να πω ότι τουλάχιστον άλλα δύο άτομα θα συνεισφέρουν. Κύριε Πολέμη μέσα στο Σαββατοκύριακο να μιλήσουμε τηλεφωνικά για να συνεννοηθούμε το σύνολο του ποσού. Τη Δευτέρα έχοντας το συνολικό ποσό, να μιλήσουμε με τον κ. Γόντικα και θα ήθελα προσωπικά μια διαβεβαίωση ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε στους ποδοσφαιριστές. Δεν σας κρύβω ότι έχω ενστάσεις για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεται τακτικά το ενοίκιο της Παιανίας και όχι τους ποδοσφαιριστές. Έχω συνεννοηθεί με τον κ. Γόντικα και το έχει δεχθεί. Θα τον πάρουμε τη Δευτέρα να του πούμε το ποσό που θα μπει άμεσα. Γιατί πρέπει πριν το ματς με τον Ολυμπιακό να δοθεί το ολικό οφειλόμενο ποσό ή μέρος αυτού προς τους ποδοσφαιριστές γιατί ήδη έχουμε καθυστερήσει. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους παίκτες για την υπομονή” είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Νωρίτερα είχε εξαπολύσει επίθεση στον απόντα Γιάννη Βαρδινογιάννη:

“Θλίβομαι από την απουσία κάποιων μετόχων και κυρίως του κου.Βαρδινογιάννη. Είναι γνωστό ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει. Σεβαστό και θεμιτό. Όμως η αποχώρηση θα πρέπει να γίνει με ομαλό τρόπο γιατί διαφορετικά πιστεύω ότι έχει σοβαρές ηθικές και νομικές ευθύνες. Ηθικές γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια εταιρία που ενσωματώνει 100 χρόνια ιστορία και νομικές γιατί εξακολουθεί να κατέχει ιδιότητα μετόχου. Και το απόγευμα αν έχω συνάντηση με τον κ.Βαρδινογιάννη και πει ότι αναλαμβάνει το θέμα της ΓΗΠΕΛ, θα αναλάβω να καλύψω όλη την αύξηση.”

Από την πλευρά του ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης ξεκαθάρισε:

“Το θέμα της καλής διάθεσης για καταβολή χρημάτων με ενδιαφέρει και με ευχαριστεί. Γιατί αν δεν προχωρήσει ο σύλλογος ή αν δεν πάνε καλά οι συζητήσεις με τους ξένους επενδυτές, η δική μου πρόταση για 4 χρόνια μανατζμεντ θα ήταν πιο εύκολη αν είχατε βάλει χρήματα, γιατί εγώ με διάφορες εγγυήσεις στην 4ετια πληρώνω το αρνητικότερο αποτέλεσμα. Έχω κάνει πρόταση στον κ. Βαρδινογιάννη για 4ετη διαχείριση της ΠΑΕ και στις 30 Νοέμβρη επανήλθα με σαφέστερη και καλύτερη προσφορά. Είναι σε καλό σημείο. Επισημαίνω ότι σε κάθε περίπτωση φεύγω εφόσον έρθει αξιόπιστος επενδυτής. Ζήτησα την προεδρία γιατί δεν θα επέτρεπα τη λέξη παρανομία και τη λέξη πίσω πόρτα. Έχω μαζέψει 4 εκατ. ευρώ.”

Η Γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ως το τέλος του μήνα απαιτούνται 9 εκ. ευρώ τα οποία αν βρεθούν θα εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε