Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Tι έκανες στη Γερμανία Γιώργο;

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στην μεταγραφική επικαιρότητα, καθώς φέρεται κοντά στον Παναθηναϊκό και το gazzetta.gr παρουσιάζει τα πεπραγμένα του στην Γερμανία!

Πριν την Άϊντραχτ, χαμός!

Την χρονιά 209/10, ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του. Οι εμφανίσεις του με τον Πανιώνιο ήταν εξαιρετικές, εκτελούσε όλες τις στημένες φάσεις και… μοίραζε αβέρτα ασίστ! Αναδείχθηκε πρώτος σε τελικές πάσες με 11 και μάλιστα με διαφορά, καθώς ο δεύτερος Τσέζαρεκ είχε 7. Όπως ήταν λογικό, το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του αυξήθηκε κατακόρυφα, καθώς τα καλά αριστερά μπακ σπάνιζαν και σπανίζουν. Ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, αλλά και ομάδες του εξωτερικού είχε ακουστεί ότι τον… γλυκοκοιτούν.

Οι «πράσινοι», λόγω της παρουσίας του Νιόπλια στον πάγκο και λόγω της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειχναν να έχουν τον πλεονέκτημα. «Είναι ένα αβαντάζ που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον Ολυμπιακό, όπως έχει και άλλο ένα: έχει έναν πολύ καλό προπονητή, που με ξέρει πολύ καλά από την εθνική Νέων και ξέρω κι εγώ ακριβώς τι ζητάει από μένα. Αυτά τα δεδομένα τα βάζεις κάτω εκείνη τη στιγμή και αποφασίζεις», δήλωνε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί πολύ κοντά στην ΑΕΚ, η οποία του είχε καταθέσει μία σημαντική πρόταση, αλλά επέλεξε την Άϊντραχτ και δήλωνε ότι… σκοπεύει να αργήσει να επιστρέψει! Λογικό άλλωστε, αφού δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων και του επαγγελματισμού στις δύο χώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε