Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι συμβαίνει με την Μίλαν;

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Σε περιπέτειες ενδέχεται να βρεθεί η Μιλάν, εάν δεν ενημερώσει τον Δήμο του Μιλάνου για τις ταυτότητες των Κινέζων επενδυτών που αγόρασαν τη Μίλαν. Εάν δεν το πράξει η ιταλική ομάδα, τότε ο Δήμος θα ενημερώσει τις Αρχές που είναι αρμόδιες για το «ξέπλυμα» βρώμικου χρήματος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο ο πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, υπέγραψε προκαταρκτική συμφωνία για την πώληση της Μίλαν σε όμιλο Κινέζων, επικεφαλής του οποίου είναι η επενδυτική εταιρεία Haixia Capital και ο επιχειρηματίας Γιονγκχόνγκ Λι, όμως δεν αποκαλύφθηκε η πλήρης σύνθεση της κοινοπραξίας.

Έτσι, ο Νταβίντ Τζεντίλι, πολιτικός από το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου κατά της Μαφίας, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει καθήκον να ζητήσει πληροφορίες για τους επενδυτές. Είπε ακόμη ότι, εάν δεν αποκαλυφθούν αυτές οι πληροφορίες, η επιτροπή του θα ενημερώσει τη μονάδα της Τράπεζας της Ιταλίας που είναι αρμόδια για την καταπολέμηση του «ξεπλύματος» βρώμικου χρήματος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε