Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Την έπεσαν οι παίκτες στον Φάμπρι! – Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Φάμπρι συνέχισε τα… τρελά του, έβρισε χωρίς λόγο τον Πίντο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντέδρασαν έντονα. Ο Κάιπερ μάλιστα ήθελε να φύγει από την προπόνηση ενώ ο Σο έβαλε… στη θέση του τον τεχνικό των “πράσινων”. Διαψεύδει η ΠΑΕ που κάνει λόγο για “σενάρια επιστημονικής φαντασίας”.

Το κλίμα για τον Φάμπρι γίνεται ολοένα και πιο βαρύ, αφού ο Ισπανός επιβεβαιώνει τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του σε κάθε ευκαιρία.

Στην προπόνηση της Τρίτης άρχισε να βρίζει, χωρίς λόγο, τον Πίντο για ένα λάθος που είχε κάνει ο Εσπάρθα. Ο Ισπανός προσπάθησε να ηρεμήσει τον προπονητή του, αλλά παρά το ότι παραδέχτηκε ότι το λάθος το έκανε αυτός και όχι ο Πορτογάλος, το μόνο που κατάφερε ήταν να μπει και αυτός στο στόχαστρο του Φάμπρι.

Ο Νίκι Κάιπερ δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που έβλεπε και λέγοντας στους συμπαίκτες του: “Τι είναι αυτός ο τύπος”, θέλησε να αποχωρήσει από την προπόνηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φάμπρι μάζεψε τους παίκτες και αφού γονάτισε τους ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του: “Σας ζητώ συγγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας.”

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές. Κάποιος από τους παίκτες φέρεται να είπε: “Σήκω πάνω ρε μαλ…” και το λόγο πήρε ο Πάπε Σο που σε έντονο ύφος είπε στον προπονητή του: “Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει ευχάριστο τέλος. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά.”

Το κλίμα για τον Ισπανό φαίνεται να είναι βαρύ ωστόσο η διοίκηση των “πρασίνων’ με επίσημη ανακοίνωση χαρακτηρίζει ανύπαρκτο το επεισόδιο και κάνει λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό ο Φιγκερόα – Πρόβλημα με Βιτόλο

Εκνευρισμένοι με τις…φωνές του Φάμπρι οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Απειλεί με προσφυγή στη FIFA ο Μεϊτέ τον Παναθηναϊκό

Τοτσέ: Ελπίζω να περάσει η Λεβάντε κόντρα στον Ολυμπιακό

Ανακοίνωσε Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός

“Κόπηκε” στα εργομετρικά ο Μεϊτέ

Στο πλευρό της ΠΑΕ ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για Λεωφόρο

Ντύνει στα… πράσινα τον Μεϊτέ ο Παναθηναϊκός!

Νέα “κηδεία” στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό – Ξάνθη για… Ευρώπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε