Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Την “έπεσαν” στον διαιτητή του Κλάσικο ή σε σωσία του

Ο Γερμανός ρέφερι Σταρκ που διεύθυνε το πρόσφατο Ρεάλ – Μπαρτσελόνα φέρεται να έπεσε θύμα φραστικής επίθεσης σε εστιατόριο της Μαδρίτης από φίλους των μερέχνες.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η γαλλική L’ Equipe η οποία αναφέρει ότι μετά τον αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ο Σταρκ και οι βοηθοί του πήγαν σε εστιατόριο της Μαδρίτης, όταν έγιναν αντιληπτοί από 4 φίλους της Ρεάλ.

Οι οπαδοί, εκνευρισμένοι από τα σφυρίγματα του Γερμανού και κυρίως από την κόκκινη κάρτα που έδειξε στον Πέπε επιτέθηκαν φραστικά στον Σταρκ, χωρίς πάντως το επεισόδιο να πάρει μεγάλη έκταση.

Η γαλλική εφημερίδα επικαλείται μαρτυρία δημοσιογράφου που ήταν στο δίπλα τραπέζι. Από την άλλη όμως η Daily Mail έχει διαφορετική ενημέρωση αφού ισχυρίζεται ότι η επίθεση έγινε αλλά στον δημοσιογράφο Άντι Τάουνσεντ ο οποίος μοιάζει με τον διαιτητή Σταρκ, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.

Η αγγλική εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του δημοσιογράφου: “Πήγα σε ένα εστιατόριο για να φάω όταν είδα κάποιους να με παρατηρούν. Κάποιοι από αυτούς με φωτογράφιζαν και κάποιος μου έδωσε… μία γλάστρα λέγοντας μου με αστείο ύφος, “αυτό είναι για σένα”.

Ο Τάουνσεντ είπε ότι κάποιος τον ακολούθησε μέχρι την τουαλέτα όταν και χρειάστηκε την προστασία του σερβιτότου για να επιστρέψει στο τραπέζι του.

“Για εκείνος ήμουν ο Βόλφγκανγκ Σταρκ, και έπρεπε να τους πείσω για το αντίθετο λέγοντας τους ότι είμαι από αγγλική τηλεόραση” είπε ο… σωσίας του Σταρκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε