Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Την Παρασκευή η απόφαση-Αγωνία για το μέλλον του Ηρακλή

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στον κόσμο του Ηρακλή μετά τη νέα αναβολή της απόφασης από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Στο πόδι ο κόσμος για νέες κινητοποιήσεις.

Κωμωδία αρχίζει να θυμίζει η υπόθεση του Ηρακλή, αφού η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεως Αδεοιδοτήσεων της ΕΠΟ για τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague στον ”Γηραιό”  πήρε νέα αναβολή. Περίπου 1000 οπαδοί του Ηρακλή κατέβηκαν από την Θεσσαλονίκη και περίμεναν υπομονετικά έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ αλλά μάταια. Η ανεπίσημη ενημέρωση λέει πως η απόφαση θα βγει την Παρασκευή. Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει ακόμα περισσότερο την οικογένεια του Ηρακλή.

Το NewsIt βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και σας μετέφερε όλες τις εξελίξεις

14.10 Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού γύρω από τα γραφεία της ΕΠΟ.

13.30 Οι φίλοι του Ηρακλή περιμένουν καρτερικά την απόφαση της επιτροπής.

12.30 Η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι η απόφαση θα εκδοθεί στις 17.00.

11.45 Περίπου 1000 είναι οι φίλοι του Ηρακλή που βρίσκονται στην ΕΠΟ. Οι περισσότεροι εξ αυτών ταξίδεψαν το βράδυ από Θεσσαλονίκη ώτσε να βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων της ομάδας οι οποίοι εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Από τις 08.00 οι πρώτοι φίλοι του Ηρακλή έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΟ όπου συνάντησαν ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία τους έχει περιορίσει υπό το φόβο επεισοδίων.

Η επιτροπή συνεδριάζει αυτή την ώρα και το μεσημέρι αναμένεται να εκδώσει την απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα αλλά και γενικότερα θα ξεκαθαρίσει την εικόνα του επόμενου πρωταθλήματος.

Αυτή την ώρα περίπου 700 είναι οι φίλοι του Ηρακλή που βρίσκονται στην ΕΠΟ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε