Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Την Πέμπτη η “πρώτη” του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά από 35 μέρες διακοπών, οι παίκτες του “τριφυλλιού” θα επιστρέψουν στην Παιανία, για την “πρώτη” προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Στις 8 το πρωί της Πέμπτης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” για τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις.
 
Το μόνο σίγουρο είναι ο πως δεν θα συναντήσει διαφορετικά άτομα μπροστά του, αφού δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι (καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά και ειδικά στον τομέα των πωλήσεων και των αποδεσμεύσεων)
 
Από την περσινή ομάδα, θα απουσιάζουν μόνο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Λουίς Γκαρσία, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν. Ακόμη και ο Σίντνεϊ Γκοβού λογικά θα δώσει το παρών στην Παιανία για τις αιματολογικές εξετάσεις, εκτός και αν προγραμματίσει για το πρωί το ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.
 
Απόντες θα είναι οι διεθνείς Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Σωτήρης Νίνης, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Στέφανος Κοτσόλης και Σεντρίκ Καντέ. Απουσία της τελευταίας στιγμής, αυτή του Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος θα έρθει το Σάββατο.
 
Βέβαια για τους δανεικούς το… τοπίο θα ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών ημερών, αφού θεωρούμε απίθανο πλην του Μάτος, να θέλει ο Φερέιρα να κρατήσει κάποιον από τους υπόλοιπους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε