Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Την Πέμπτη η συνάντηση

Το πρόβλημα ρευστότητας της ΠΑΕ θα συζητήσουν την Πέμπτη Νοτιάς και Κοζώνης
Το πρόβλημα ρευστότητας της ΠΑΕ θα συζητήσουν την Πέμπτη Νοτιάς και Κοζώνης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Νοτιάς και Κοζώνης θα συναντηθούν για να υπογράψουν το περιβόητο προσύμφωνο. Διορία έδωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Την Πέμπτη θα γίνει τελικά το ραντεβού των δύο αντρών για να υπογραφούν τα χαρτιά που θα ανοίγουν το δρόμο για την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ στον Μπομπ Κοζώνη. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν χθες οι κ.κ. Νίκος Νοτιάς και Χαράλαμπος Κοζώνης, ορίστηκε η συνάντησή τους για την ερχόμενη Πέμπτη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, προκειμένου να υπογραφεί από τις δύο πλευρές το προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ. Παράλληλα θα συζητηθούν και όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ.”

Την ίδια ώρα, έκρυθμη παραμένει η κατάσταση λόγω των οφειλομένων της ΠΑΕ προς τους παίκτες. Στην προπόνηση της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν με έντονο τρόπο τα παράπονα τους για την καθυστέρηση των πληρωμών τους, ενώ απείλησαν ακόμη και με αποχή από το ματς κόντρα στην Έβερτον.

 
Τελικά η λογική επικράτησε και για να αποφευχθούν οι κυρώσεις από την UEFA, θα παίξουν κανονικά την Τετάρτη. Μετά το ματς, θα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή και αν δεν πληρωθούν τότε δεν θα κατέβουν να παίξουν κόντρα στον Πανιώνιο.
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος ενημερώθηκε για την κατάσταση και άμεσα επικοινώνησε με τους Νοτιά και Κοζώνη για να βρεθεί λύση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε