Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Την Πέμπτη λόγω απεργίας το ΑΕΚ – Άρης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη αγώνας της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη μετατέθηκε για την Πέμπτη λόγω της απεργίας των εργαζομένων του ΟΑΚΑ. Κανονικά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να μεταθέσει τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης λόγω της γενικής απεργίας της Τετάρτης που επηρεάζει άμεσα και το συγκεκριμένο ματς.

Οι υπάλληλοι του ΟΑΚΑ συμμετέχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και έτσι δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Αντίθετα ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα γίνει κανονικά την Τετάρτη στις 21.15.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

“Η Super League λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων, ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΑΕΚ-ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μετατίθεται και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαϊου και ώρα 19:00, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στο ΟΑΚΑ και τις λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες, στη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 5 Μαϊου. Επισημαίνεται ότι πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ είναι η διεξαγωγή των αγώνων όπως αυτοί ορίζονται εξαρχής και οποιαδήποτε αλλαγή στο αγωνιστικό πρόγραμμα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και λόγω αντικειμενικών αιτίων, ή ανωτέρας βίας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε