Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Την τελευταία στιγμή η απόφαση για το Πανθρακικός-Ολυμπιακός (VIDEO)

Την τελευταία στιγμή η απόφαση για το Πανθρακικός-Ολυμπιακός (VIDEO)

Ο διαιτητής της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, Απόστολος Αμπάρκιολης έχει επιθεωρήσει δύο φορές τον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο θα πάρει την απόφαση του την τελευταία στιγμή.

Ο Απόστολος Αμπάρκιολης και οι βοηθοί του, όπως είχαν προγραμματίσει, βγήκαν στις 15:30 από τα αποδυτήρια και επιθεώρησαν τον χιονισμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής. Οι τρεις άνδρες πήγαν σε κάποιες μεριές του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια αποσύρθηκαν και πάλι στα αποδυτήρια.

Κίνδυνος αναβολής στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός!

“Είδα όσα ήθελα να δω” είπε στους βοηθούς του ο Αμπάρκιολης. Λίγο μετά από τους διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο κ. Αμπάρκιολης βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο στις 16:10 και είχε μαζί του τους αρχηγούς των δύο ομάδων. Τους είπε πως είναι δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες να γίνει ο αγώνας, ωστόσο τους τόνισε πως σε μία ώρα που είναι προγραμματισμένη η έναρξη, μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

Στις 16:25 οι τερματοφύλακες άφησαν τη ζεστασιά των αποδυτηρίων και ξεκίνησαν το ζέσταμα. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι παίκτες. Ο διαιτητής Αμπάρκιολης θα αποφασίσει λίγο πριν τις 5.15 το απόγευμα για το κατά πόσον θα γίνει τελικά η αναμέτρηση ή όχι.

Τα… βλέμματα σε Κομοτηνή και ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε