Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Της… ανατροπής – “Εφτάψυχη” η Γιουνάιτεντ, στο +7 απ’τη Σίτι(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αλλάζει τις συνήθειες της ούτε στην Boxing Day. Βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ από την Νιούκαστλ στο Ολντ Τράφορντ αλλά με γκολ του Ερνάντες στο 90′ έκανε την ανατροπή, επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-3 και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Σάντερλαντ, αυξάνοντας τη διαφορά στους 7 βαθμούς. Σόου Μπέιλ στο εμφατικό 4-0 της Τότεναμ στο Βίλα Παρκ. Νέα ήττα για τη Λίβερπουλ.

Όσες ανατροπές και να κάνει δεν θα κουραστεί η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Κόντρα στην Νιούκαστλ, βρέθηκε να χάνει τρεις φορές αλλά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και τις τρεις. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, είχαν από ένα δοκάρι και όπως πάντα στο τέλος χαμογέλασαν οι κόκκινοι διάβολοι.

Ο Ερνάντες που έχασε ουκ ολίγα γκολ, σκόραρε από πάσα του Κάρικ και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του. Η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα αφού την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι άφηνε τρεις βαθμούς στο στάδιο του φωτός και πλέον απέχει 7 από την κορυφή.

Η Τσέλσι νίκησε χάρη στο τέρμα του Μάτα την Νόριτς ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να σκόραρε αλλά η ΚΠΡ ηττήθηκε με 2-1 από την Γουέστ Μπρομ στην έδρα της.

Στο Βίλα Παρκ η Άστον Βίλα μετά τα 8 τέρματα που δέχτηκε από την Τσέλσι, “έφαγε” άλλα 4 αυτή τη φορά από την Τότεναμ που είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπέιλ. Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με το μοναδικό της φετινό πέναλτι όμως η Στόουκ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Έβερτον – Γουίγκαν 2-1 (52′ Οσμαν, 77′ Γιαγκέλκα – 82′ Κονέ)
Φούλαμ – Σαουθάμπτον 1-1 (8′ Μπερμπάτοφ – 85΄ πεν. Λαμπερ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 4-3 (25′ Έβανς, 58′ Εβρά, 71′ Φαν Πέρσι, 90′ Ερνάντες – 4′ Περτς, 29′ αυτ. Έβανς, 68′ Σισέ)
Νόριτς – Τσέλσι 0-1 (38′ Μάτα)
Ρέντινγκ – Σουόνσι 0-0
Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (53′ Τζόνσον)
ΚΠΡ – Γουέστ Μπρομ 1-2 (68′ Τζιμπρίλ Σισέ – 29′ Μπραντ, 49′ αυτ. Γκριν)
Άστον Βίλα-Τότεναμ 0-4 (58’ Ντεφό, 61’, 73’, 84’ Μπέιλ)
Στόουκ-Λίβερπουλ 3-1 (5′, 49′ Γουόλτερς, 12′ Τζόουνς-2′ πεν. Τζέραρντ)

Διώχνει τον Λάμπαρντ η Τσέλσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε