Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Της… έκλεισε το σπίτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Πανιώνιος χάλασε την πανηγυρική ατμόσφαιρα που υπήρχε στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι φίλαθλοι των “βυσσινί” έδωσαν δυναμικό παρών, δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αποθέωσαν στο ημίχρονο τους παλαίμαχους της ομάδας που κράτησαν πέντε λάβαρα με τις σημαντικότερες στιγμές του συλλόγου, αλλά ο Πανιώνιος δεν συγκινήθηκε από όλα αυτά. Πήρε μία νίκη-χρυσάφι και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 
Η ΑΕΛ μπορεί να είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας, εντούτοις δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς την εστία. Σίμιτς, Ιγκλέσιας και Κουζέν έχασαν σημαντικές ευκαιρίες μέχρι την ώρα που ο Σάμαρης πήρε το… όπλο του. Στο 40′ ο νεαρός παίκτης του Πανιωνίου με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Αμπάρη και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν άμεσα να απαντήσουν αλλά ο ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Βενετίδη, ο οποίος πάσαρε στον Κανόμπιο και ο τελευταίος σκόραρε.
Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα πίεσε ακόμη περισσότερο αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι στην άμυνα και μάλιστα απείλησαν δύο φορές την εστία του Αμπάρη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντραμπίζας σκόραρε αλλά σωστά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πριν το ακυρωθέν γκολ ο έμπειρο αμυντικός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σιόβα όμως ο διαιτητής δεν είδε κάτι μεμπτό.

Τελικά το 0-1 παρέμεινε και ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Αντίθετα η ΑΕΛ αποχαιρέτησε με ήττα το Αλκαζάρ.
 
Λάρισα: Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταλ (74′ Βελάσκο), Σίμιτς (60′ Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Ιγκλέσιας (67′ Μπλάζεκ).
Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Σιόβας, Λάτκα, Όμο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης (83′ Χίκα), Σάμαρης, Σαλαλί (65′ Οκπάκο), Ριέρα (91′ Γιόνσον).


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε