Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Της λείπει το γκολ και το περιμένει από τον Ισλανδό η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Ένωση έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Μπακού στο δεύτερο φιλικό επί Σλοβενικού εδάφους. Πίεση ψηλά, καλή κυκλοφορία μπάλας αλλά αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων τα στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον Γεωργέα δεξιά, τον Καράμπελα αριστερά και τους Δέλλα, Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά τους ήταν οι Καφές, Μάκος, ο Σιαλμάς δεξιά, ο Λαγός αριστερά και ο Χοσέ Κάρλος πίσω από τον Λυμπερόπουλο.

Οι παίκτες του Χιμένεθ πίεσαν ψηλά, έκλεψαν μπάλες από τους πιο έτοιμους αλλά σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους τους και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κυρίως από τα πλάγια.

Η μεγάλη ευκαιρία απουσίασε αλλά σίγουρα ο Ισπαβνός τεχνικός ικανοποιήθηκε από τη διάθεση των παικτών του αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Χοσέ Κάρλος ήταν και πάλι αυτός που είχε ηγετικό ρόλο.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές επηρέασαν τη λειτουργία του συνόλου και όσο η ώρα πέρναγε ο ρυθμός έπεφτε. Ο γκούνγιονσεν παρακολούθησε από κοντά τους συμπαίκτες του και ο Χιμένεθ σίγουρα θα ήθελε να μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας (67′ Εγγλέζου), Καράμπελας (46′ Κοντοές), Δέλλας, Μανωλάς (72′ Χέλγκασον), Καφές (78′ Αγκιριμπά), Μάκος (57′ Γκέντσογλου), Σιαλμάς (46′ Γκερέιρο), Χοσέ Κάρλος (67′ Μπερνς), Λαγός (46′ Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος (57′ Νικόλτσης).
 
ΜΠΑΚΟΥ: Ακίλ Μαμάντοφ, Μαχαράμοφ, Σαβίνοφ, Σκούλιτς, Κάργκμπο, Έλβιν Μαμάντοφ (69′ Μπόρετς), Αλίγιεφ, Παρκς, Βερπακόφσκις (77′ Φάμπιο), Ιβάνοβς, Τσεσνάουσκις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε