Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Της τη… χάλασε ο Τάτος – (Χ)ωρίς νίκη η Κέρκυρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Οι Φαίακες έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν το πρώτο τους “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο μέσος του Ατρόμητου, με γκολ στο 80′, τους στέρησε τη… χαρά (2-2). Αήττητη παρέμεινε η ομάδα του Περιστερίου, η οποία με αυτό το αποτέλεσμα έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Μπάντοβιτς.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Κακή η εικόνα και των δυο ομάδων στο πρώτο 15λεπτο, αφού δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και έκαναν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου.
 
Την στιγμή όμως που η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοση της, ο Ατρόμητος κατάφερε να… χτυπήσει. Στο 26′ ο Σκόνδρας που πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας βρήκε μέσα στην περιοχή τον Καραγκούνη, που με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γκαλίνοβιτς.
 
Οι Περιστεριώτες είχαν στην συνέχεια την υπεροχή, αλλά μία αδράνεια στον χώρο του κέντρου επέτρεψε στον Γραμμόζη να νικήσει με σουτ έξω απ’ την περιοχή τον Ιτάνζ (38′) και να φέρει το ματς στα ίσα.
 
Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοπορία στο σκορ, σε μία φάση που είχαν την βοήθεια δυο παικτών του… Ατρόμητου! Στο 50′ και μετά από τραγική ασυνεννοησία του Τόμας και του Ιτάνζ, ο Αγρίτης έκανε με κοντινό πλασέ το 2-1.
 
Η εξέλιξη αυτή έκανε τον Γιώργο Δώνη να προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική και είδε την ομάδα του να φέρνει το ματς στα ίσα στο 80, με το υπέροχο σουτ του Τάτου.
 
Τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν αρκετό ενδιαφέρον, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν το νικητήριο γκολ, κάτι που όμως δεν έγινε.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Γκουστάβο, Γραμμόζης (70΄ Λόβιν), Καλαντζής, Αγρίτης, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης, Τάτος, Γιαννούλης (67΄Αναστασάκος), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου (58΄ Μπρίτο),Επστάιν, Καραγκούνης (76΄Δημούτσος)

Διαιτητές: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Δημητριάδης (Καστοριάς)

Γήπεδο: E.A.K. KΕΡΚΥΡΑΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε