Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Τιτανομαχία” στο Μιλάνο

“Τιτανομαχία” στο Μιλάνο

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνονται με δύο σπουδαία ματς. Στο Μιλάνο η Μίλαν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και η Γαλατασαράι του Ντρογκμπά φιλοξενεί την Σάλκε.

Στο Μιλάνο είναι στραμμένα τα μάτια όλων των ποδοσφαιρόφιλων που περιμένουν τη μεγάλη μάχη της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα.

Οι ροσονέρι που θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τον περυσινό αποκλεισμό από τους Καταλανούς δεν θα έχουν το μεγάλο τους αστέρι, Μάριο Μπαλοτέλι στη σύνθεσή τους αφού ο σούπερ Μάριο έχει αγωνιστεί με την Μάντσεστερ Σίτι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, η παρέα του Μέσι θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση και να απλοποιήσει τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νου. Ο Νταβίντ Βίγια έμεινε στην Ισπανία λόγω των προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούν.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Γαλατασαράι των Ντρογκμπά και Σνάιντερ υποδέχεται την Σάλκε με στόχο ένα καθαρό σκορ που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης.

Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 21.45. Το ντέρμπι του Μιλάνου θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ ενώ ο αγώνας στην Τουρκία από τη NOVA.

“Βαυαρική” επέλαση στο Λονδίνο – “Λύγισε” στην Πορτογαλία η Μάλαγα(VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε